2023-04-04 08:44:23
Φωτογραφία για Ανοιξιάτικες διακοσμήσεις για το τζάκι
Το τζάκι εκτός της χρησιμοτητάς τους στην διάρκεια του χειμώνα είναι ένα στοιχείο που μπορεί να αξιοποιηθεί διακοσμητικά όλες τις εποχές και κυρίως για την δημιουργία εποχιακών διακοσμήσεων. Ειδικά αμέσως μετά το τέλος του χειμώνα μια ανοιξιάτικη διακόσμηση το σημείο του τζακιού είναι αρκετή για να μεταφέρει την ατμόσφαιρα αλλαγής της εποχής στο σύνολο του χώρου. 

Φυσικό πράσινο (φυτά - λουλούδια) και κάποια "πασπαρτού" αντικείμενα όπως κηροπήγια, καθρέφτες κλπ που ταιριάζουν στο συγκεκριμένο σημείο, ανεξάρτητα από την συνολική διακόσμηση του χώρου, είναι οι πιο εύκολοι αλλά και καλαίσθητοι συνδυασμοί για ανοιξιάτικες διακοσμήσεις στο συγκεκριμένο σημείο. 

Τα διαστήματα που το τζάκι δεν λειτουργεί, έτσι ο χώρος περιμετρικά δεν επηρεάζεται από υψηλές θερμοκρασίες, είναι ένα σημείο που μπορεί θαυμάσια να αξιοποιηθεί όχι μόνο για την τοποθέτηση φυσικών λουλουδιών αλλά και φυτών εσωτερικού χώρου. 


Γυάλινα βάζα και κλαδιά από κάθε είδους δέντρο - φυτό είναι αρκετά για να δημιουργηθεί στο σημείο του τζακιού μια φυσική, όμορφη και ταιριαστή με κάθε χώρο ανοιξιάτικη σύνθεση. 

Ένας επίσης πολύ όμορφος και απλός τρόπος διακόσμησης του τζακιού στην διάρκεια της άνοιξης είναι η τοποθέτηση φυτών που αναπτύσσονται εύκολα στο νερό όπως για παράδειγμα ο Πόθος. Τοποθετημένος σε ένα ή περισσότερα βάζα εύκολα θα επεκταθεί κατά μήκος ή κατά ύψος δημιουργώντας στο τζάκι μια απόλυτα φυσική ανοιξιάτικη διακόσμηση. 

Την περιόδο του πάσχα κάποια πασχαλινά διακοσμητικά, ταιριαστά με την γενική αισθητική κάθε χώρου, επίσης εύκολα θα προσθέσουν γιορτινή ατμόσφαιρα. 

Εκτός από τα φυσικά και τα μοτίβα λουλουδιών είναι κατάλληλα για ανοιξιάτικες διακοσμήσεις, έτσι οι πίνακες - καμβάδες ή και πόστερ σε κάδρα με σχετικά θέματα τοποθετημένα στο τζάκι θα προσθέσουν ανάλογη ατμόσφαιρα στο σύνολο του χώρου. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ