2023-04-04 08:25:06
Φωτογραφία για Σμαράγδα Καρύδη: «Είχα να κάνω 7 χρόνια σειρά γιατί δεν



Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί IQ160 αλλά και την απόφασή της να μην κάνει σειρά για 7 ολόκληρα χρόνια.

Έχει κάνει ποτέ τεστ IQ;

«Έχω κάνει μπακαλίστικα τεστ IQ. Μέσα στο ίντερνετ αλλά ήμουν πάνω από το μέσο όρο, δεν θέλω παραπάνω. Αυτή η κοπέλα που υποδύομαι έχει IQ160 μετρημένο αλλά δεν την έχει βοηθήσει κάπου στη ζωή της. Δεν έχει καταφέρει να κάνει τίποτα ώριμο. Ο χαρακτήρας της υπερβαίνει αυτό που έχει. Έχω συναντήσει άνθρωπο που ήταν πολύ ευφυής αλλά έκανε χαζομάρες.



Με τη συναισθηματική νοημοσύνη τα πάω καλά. Έχω κάνει τις βλακείες μου αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένη. Θα ήθελα να είχα λιγότερες φοβίες».

Η ηθοποιός όπως παραδέχτηκε από πολύ μικρή ηλικία είχε ενδιαφέρον για τα μυστήρια και μπορεί στα ερωτικά να μην είχε παρακολουθήσει κάποιον σύντροφο, η γειτονιά της όμως είχε γίνει η αγαπημένη της συνήθεια.



«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρω αίνιγμα σε περιοδικό και να μην ασχοληθώ. Στον ρόλο μου με τρελαίνει που θέλει να εξιχνιάσει εγκλήματα. Ήθελα να γίνω ντετέκτιβ όταν ήμουν μικρή. Ήθελα να εξιχνιάζω μυστήρια.



Στην εφηβεία παρακολουθούσα τη γειτονιά, όχι τα ερωτικά. Ήθελα να δω μήπως βρω κάποιον ύποπτο αλλά δεν βρήκα κανέναν. Ήθελα να μπαίνω σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, εάν είναι στοιχειωμένο.

Στη σειρά υποδύεται την Πηνελόπη Μουρική, μια καθαρίστρια αστυνομικού τμήματος που από τύχει έπεσαν στα χέρια της οι υποθέσεις εξαφάνισης και δολοφονίας κάποιων ανθρώπων.



Από την πρώτη ανάγνωση παρατήρησε λεπτομέρειες που ούτε οι αρχές είχαν σκεφτεί και πλέον έχει γίνει το δεξί τους χέρι σε κάθε υπόθεση που φτάνει.



Γιατί, όμως, απείχε από τις τηλεοπτικές σειρές πολλά χρόνια;



«Είχα να κάνω 7 χρόνια σειρά. Είχε χτυπήσει το τηλέφωνο αλλά δεν είχα βρει σενάριο που να μου αρέσει. Για αυτό δεν ήθελα. Έκανα και τα τηλεοπτικά και προτιμούσα να κάνω αυτά αντί για μια μέτρια σειρά. Όταν είδα τα επεισόδια του γαλλικού IQ160 ξετρελάθηκα. Έχει και το κωμικό και το μυστήριο. Είναι έξυπνο σενάριο. Είναι αυτοτελείς ιστορίες που μπορείς να το δεις τώρα ή κάποιο άλλο».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ