2023-04-06 07:14:26
Φωτογραφία για Τραγωδία στα Τέμπη: Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο γιατρός που έδωσε αναρρωτική στον επιθεωρητή του ΟΣΕ
Επέστρεψε ξανά στα καθήκοντά του στο νοσοκομείο του Βόλου ο νευροχειρουργός που είχε υπογράψει άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος νευροχειρουργός είχε υπογράψει στον προφυλακισμένο επιθεωρητή του ΟΣΕ, άδεια την επομένη του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο νευροχειρουργός, αλλά και ο διευθυντής της κλινικής τέθηκαν προσωρινά εκτός του ΕΣΥ με ποινή αναστολής εργασίας για ένα μήνα, ενώ εκτιμήθηκε ότι έδωσε την άδεια με προτροπή του προϊσταμένου του και «καλή τη πίστη», χωρίς να γνωρίζει ότι ο συνδικαλιστής επιθεωρητής του ΟΣΕ εμπλεκόταν άμεσα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Σε αναστολή καθηκόντων παραμένει ο Διευθυντής Νευροχειρουργικής Νίκος Χαυτούρας, που φέρεται ότι έδωσε την εντολή στον επιμελητή να υπογράψει την άδεια.

Ο νευροχειρουργός γιατρός, επιμελητής Α’, παραπέμπεται ωστόσο στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο του υπουργείου Υγείας με εισήγηση για 15νθημερη στέρηση μισθού, ενώ ο διευθυντής που του ζήτησε να υπογράψει την άδεια παραμένει εκτός ΕΣΥ μέχρι να συνεδριάσει το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο.

mynews.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ