2012-06-30 13:30:03
Φωτογραφία για Τελειώνει του προπονητή στον Άρη
Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του προπονητή του Άρη, με τον Νίκο Αναστόπουλο να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί, πάντα ωστόσο υπάρχει στα υπόψιν και ο Μάκης Κατσαβάκης, καθώς επίσης και plan... c.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο για τους «κίτρινους», αφού μέχρι την Δευτέρα θα έχει τελειώσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το θέμα του τεχνικού που θα ηγηθεί της -δύσκολης- επόμενης μέρας. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Νίκος Αναστόπουλος δείχνει αυτή την στιγμή ως επικρατέστερος για να καθίσει στο «τιμόνι» της ομάδας, με την περίπτωσή του μάλιστα να έχει γίνει ακόμα πιο βατή, έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ. Οι επαφές είναι δεδομένο ότι υπάρχουν, ακόμα κι αν δεν επιβεβαιώνει ακόμα κάτι καμία από τις δύο πλευρές, αφού ο «Αλενατόρε» έχει αρκετούς θαυμαστές στην Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που «στραβώσει» του «Αναστό», τότε οι άνθρωποι του Άρη θα στραφούν στην περίπτωση του Μάκη Κατσαβάκη, ενός έμπειρου τεχνικού, μπαρουτοκαπνισμένου στις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς επίσης κι ενός άνθρωποι που είναι διατεθειμένος να δουλέψει με νεαρούς παίκτες, κάτι βέβαια που ισχύει και για τον Αναστόπουλο.

Αν πάντως δεν καταφέρουν οι «κίτρινοι» να τα βρουν με κανέναν από τους δύο τεχνικούς, τότε η λύση που δείχνει να προκρίνεται είναι αυτή του ξένου προπονητή, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται το γεγονός αυτός να έχει και προηγούμενη θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ