2023-05-02 18:37:05
Φωτογραφία για ΕΟΦ: Ανακαλεί ενέσεις αντιγήρανσης
Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε την ανάκληση παρτίδων των ιατροτεχνολογικών προϊόντων ‘3Dose 1 ml Syringe 125 Green’ & ‘3Dose 1 ml Syringe 100 Orange’ της εταιρείας ‘Vlow Medical B.V’ (σύριγγες για ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ΕΟΦ προχώρησε σην ανάκληση των παρτίδων, που περιλαμβάνονται στον Πίνακα 1, των ιατροτεχνολογικών προϊόντων ‘3Dose 1 ml Syringe 125 Green’ (Κωδικός προϊόντος: 3DG125, Πράσινες σύριγγες) και ‘3Dose 1 ml Syringe 100 Orange’ (Κωδικός προϊόντος: 3DO100, Πορτοκαλί σύριγγες) της εταιρείας ‘Vlow Medical B.V’, κατόπιν ενημέρωσης της κατασκευάστριας εταιρείας ‘BIMED TEKNIK ALETLER SANAYI VE TICARET A.S’., σχετικά με τη μη συμμόρφωση των ανωτέρω με τις απαιτήσεις για την τρέχουσα σήμανση CE.

Οι αποδέκτες των συγκεκριμένων παρτίδων καλούνται να μην κάνουν χρήση των προϊόντων και να προβούν άμεσα στις ενέργειες που ορίζονται στη διαδικασία της ανάκλησης της κατασκευάστριας εταιρείας.

Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ