2023-05-02 17:42:55
Φωτογραφία για Ευχαριστίες της Κοινότητας Αστακού, για την πρωτομαγιάτικη γιορτή στη παραλία του Αστακού.
Αστακός 2-5-2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στην χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινότητα Αστακού, την Δευτέρα πρωτομαγιά στην παραλία του Αστακού, με τη βοήθεια και τη στήριξη από τον Δήμο Ξηρομέρου και ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα πολλά μικρά και μεγαλύτερα παιδιά που συμμετείχαν, με πολύ χαρά και κέφι.. Ευχαριστίες προς το Σύλλογο Χοβολιωτών και τον Πρόεδρο του Γιώργο Βασίλα για την ανταπόκριση με τη συμμετοχή του χορευτικού του Συλλόγου και στον Σύλλογο Κένταυρο και το Γιώργο Μαρίνο για την συμμετοχή των αθλητών του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μας Παναγιώτη Χολή και Γεώργιο Παύλου, ιδιοκτήτες του φυτωρίου ‘’4 εποχές’’ στην Αθήνα, για την ευγενική προσφορά πλήθους λουλουδιών, φυτών και στεφανιών, για την πραγματοποίηση της πρωτομαγιάτικης γιορτής.


Η δωρεά αυτή έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους τους πολίτες που ήρθαν στη γιορτή, στους μικρούς φίλους που διασκέδασαν με το φτιάξιμο των στεφανιών, αλλά και την φύτευση των λουλουδιών, κάνοντας επιπλέον όμορφη την παραλία της πόλης μας.

Την ευγενική σας διάθεση και την εθελοντική προσφορά στον τόπο μας, την παρέχεται συνεχώς, είτε σας ζητηθεί είτε όχι για αυτό το λόγο σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την χθεσινή δωρεά και την γενικότερη κοινωνική σας προσφορά.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος Αρετή Γριτσίπη και το

Συμβούλιο της Κοινότητας Αστακού
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ