2023-05-02 19:42:00
Φωτογραφία για Πρόταση στο Ταμείο Ανάκαμψης για συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών στον Δήμο Ξηρομέρου, προϋπολογισμού 284.335,35 €.
Κατόπιν πρόσφατης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την εντοπίσαμε, άλλη μία πρόταση χρηματοδότησης στο Ταμείο Ανάκαμψης για συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών κατάθεσε ο Δήμος Ξηρομέρου, με στόχο οι επισκέπτες, αλλά και οι ντόπιοι να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική ομορφιά του φυσικού τοπίου του Ξηρομέρου, μέσα από οργανωμένες και προστατευμένες διαδρομές.

Η πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου είναι προϋπολογισμού 284.335,35 € και αφορά 3 υποέργα.

1ο Υποέργο: «Συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών στο Δήμο Ξηρομέρου». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 157.463,35 €.

2ο Υποέργο: «Αρχαιολογική Επίβλεψη του έργου “Συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών στο Δήμο Ξηρομέρου”». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 8.700 €.

3ο Υποέργο: «Προβολή Περιηγητικών Διαδρομών και Σημείων ενδιαφέροντος Δήμου Ξηρομέρου». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 118.172 €.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της πρότασης και ευχόμαστε την επιτυχή κατάληξη και αυτής της πρότασης, με ένταξη και των 3 υποέργων και εξασφάλιση της χρηματοδότησης για ένα έργο τουριστικής ανάπτυξης.

mytikaspress.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ