2023-05-09 08:00:07
Φωτογραφία για Ψυχοκόρες: Προχωρούν τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1



Αλλαγές στον αρχικό σχεδιασμό του ΑΝΤ1 για τη νέα σειρά που η ιστορία της εξελίσσεται στις δεκαετίες ‘50 με ’60 και με ένα θέμα αρκετά «σκοτεινό» για όσα συνέβαιναν εκείνη την εποχή στη χώρα μας… κι όχι μόνο.

Στο επίκεντρο της ιστορίας τέσσερις αδελφές που μένοντας ορφανές αναγκάζονται να μετακομίσουν στην Αθήνα για μια καλύτερη ζωή, αλλά καταλήγουν σε «κύκλωμα» που τις χωρίζει με την καθεμία να καταλήγει «ψυχοκόρη» σε διαφορετικό σπίτι αντιμετωπίζοντας τελικά το σκληρό πρόσωπο των νέων «οικογενειών» τους.

Η μεγαλύτερη αδερφή θα προσπαθήσει να τις εντοπίσει, να τις γλυτώσει από τη δουλεία και να ενωθούν ξανά, όπως είχε υποσχεθεί στους γονείς τους. 

Το σενάριο υπογράφουν η Πένυ Φυλακτάκη και ο Βαγγέλης Νάσης, ενώ τη σκηνοθεσία ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ο οποίος αξίζει να αναφέρω ότι έχει εργαστεί στη σκηνοθετική ομάδα των οπτικών εφέ του Game of Thrones.



Τις Ψυχοκόρες θα ενσαρκώσουν οι Μαριάννα Κιμούλη, Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Άννα Λουιζίδη και Μένια Βουλιώτη, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά, Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρίνα Ασλάνογλου, Χρήστος Μαλάκης και πολλοί ακόμα γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί.



Την παραγωγή έχει αναλάβει η FEELGOOD Entertainment που μετά από μακρά επιτυχημένη πορεία στη διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων, την κινηματογραφική διανομή και παραγωγή, εισέρχεται και στις τηλεοπτικές παραγωγές και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Γραφείο ο Γρηγόρης Μελάς (newsit)



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ