2023-05-09 07:24:07
Φωτογραφία για Συμπόρευση Ευσταθίου Γατσώρη   με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση ΛύροΕυχαριστώ τον Ευστάθιο Γατσώρη, από το Λεσίνι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει......

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Διαπιστώνοντας ότι ο διευρυμένος Δήμος μας βαδίζει κάθε φορά και χειρότερα, την στιγμή που άλλοι Δήμοι της χώρας μας αναπτύσσονται συνεχώς και βελτιώνουν την οικονομική κατάσταση των κατοίκων τους, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Λύρου, στο πρόσωπο του οποίου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, ότι μαζί θα οδηγήσουμε το Δήμο μας σε μία πορεία ανάπτυξης, προς όφελος όλων μας.

Ο Θανάσης Λύρος, γνωστός σε όλους μας για την καθημερινή του δραστηριότητα και συνεχή προσφορά στους συνδημότες μας, έχει τις γνώσεις, ως γεωπόνος καθηγητής και ως Δικηγόρος, την εμπειρία, το κύρος, την αξιοπρέπεια και την αποφασιστικότητα να φέρει τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε.

Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια με την εμπειρία μου και την αγάπη για τον Δήμο μας και τα παιδιά μας, να προσφέρω τα καλύτερα.

Είμαι βέβαιος με τον Θανάση Λύρο ως Δήμαρχο ότι θα πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Ευστάθιος Γατσώρης 

Πρ. Υπάλληλος ΕΛΤΑ


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ