2023-05-12 08:00:05
Φωτογραφία για OPEN: Αυτός αναλαμβάνει τη θέση του Λάτσιου
Ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από το OPEN, όπως γνωστοποίησε το κανάλι το βράδυ της Πέμπτης με μια αιφνιδιαστική και λιτή ανακοίνωση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, Artur Davidian, ως Non-Executive Chairman, ο οποίος θα συνεργαστεί με όλες τις διευθύνσεις και τα στελέχη του σταθμού.

Η ανακοίνωση του OPEN για το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Λάτσιο

«Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κο Γιάννη Λάτσιο, για τη λύση της συνεργασίας τους.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών στόχων του οργανισμού.

Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».


Για ποιο λόγο αποχώρησε ο Γιάννης Λάτσιος;

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Λάτσιος αποχωρεί από το OPEN λίγο καιρό μετά το τέλος της συνεργασίας της διευθύντριας προγράμματος του σταθμού, Χρύσας Μασούρου. Είχε προηγηθεί μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν για το κανάλι, από πλευράς τηλεθέασης, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν και πρόωρες ολοκληρώσεις εκπομπών. Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον Γιάννη Λάτσιο σε αυτή την απόφαση έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι παραγωγές του καναλιού είναι πολύ περιορισμένες. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο ίδιος δρομολογούσε εδώ και αρκετές εβδομάδες την έξοδό του Ο Γιάννης Λάτσιος είχε αναλάβει καθήκοντα Προέδρου στο ΔΣ του OPEN στις 22 Νοεμβρίου 2021. Τότε, η ανακοίνωση του καναλιού έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Λάτσιος είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά Μ.Μ.Ε, κατέχοντας, επί σειρά ετών, επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει συντελέσει στην εδραίωση και ανάπτυξή τους.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τον κ. Λάτσιο και τον παρουσίασε σε κοινή σύσκεψη με το σύνολο της διευθυντικής ομάδας του oμίλου media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου, με στόχο την εξέλιξή του σε έναν  σύγχρονο και ανταγωνιστικό οργανισμό Μέσων στην ελληνική αγορά».

Γράφει ο Γιώργος Σκρομπόλας (zappit)

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ