2023-05-12 06:58:27
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ
Στους εκβιασμούς απαντάμε με το μόνοι τους και όλοι μας με ισχυρό ΚΚΕ!

Σε μαζική προεκλογική συγκέντρωση στο Αιτωλικό μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία, καλώντας τις μέρες που απομένουν ως τις κάλπες της 21ης Μάη να μη χαθεί ψήφος, να ισχυροποιηθεί το Κόμμα, δυναμώνοντας ταυτόχρονα ο λαός... Στο κάλεσμα της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας το «παρών» έδωσε λαϊκός κόσμος κάθε ηλικίας, στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, συμπόρευσης με τους κομμουνιστές στην κάλπη, αλλά και στους καθημερινούς αγώνες.

Στην ομιλία του, ο Νίκος Παπαναστάσης στάθηκε στη μάχη των επομένων ημερών, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια ενίσχυσης του ΚΚΕ, καλώντας να βρεθούν όσο το δυνατόν πιο χαμηλά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ που, θητεύοντας και σε κυβερνήσεις, ευθύνονται για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα λαϊκά στρώματα.


Κάλεσε να μη χαθεί καμιά ψήφος σε όλους όσοι θέλουν να δείχνουν αντισυστημικοί, ενώ την ίδια ώρα προαλείφονται για κυβερνητικές θέσεις και συνεργασίες, θυμίζοντας και τον ρόλο που έπαιξαν και στο παρελθόν αντίστοιχα αστικά κόμματα, στηρίζοντας αντιλαϊκές κυβερνήσεις, ψηφίζοντας αντιδραστικά μέτρα, απ’ όποια θέση και αν βρέθηκαν (κυβερνητική ή αντιπολίτευσης).

Υπογράμμισε, επίσης, πως το ΚΚΕ καθημερινά δίνει μάχη για να δυναμώσει η θέση του λαού, ο αγώνας και οι διεκδικήσεις του για ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες που έχει σήμερα, για να ανοίξει ο δρόμος της προοπτικής για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της οικονομίας και της κοινωνίας, απέναντι στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μέσα στο σημερινό σύστημα.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε η Βάνα Πατρινού, υποψήφια δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ