2023-05-14 21:51:01
Φωτογραφία για ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας....... Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο «Μικρασιατών και Ποντίων Προσφύγων» από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου Θεόδωρο Σειτανίδη,τον πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Αιτ/νιας «Δ.Ψαθάς» Δ. Σιδηρόπουλο , την πρόεδο του Συλλόγου Μικρασιατών προσφύγων Ν. Αιτ/νιας Α.Γκούρλια, τον πρ. του Συλλόγου Πραματιωτων Β.Στάμο και εκπροσώπους συλλόγων.

Παρόντες ο πρ. του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Καζαντζής, οι Αντιδήμαρχοι Κ.Καλαντζής, Θ. Γρίβας, Μ.Παπαγεωργίου, Β.Φωτάκης, Π.Μαρνέζος, Σ.Κολοβός και Κ.Ζώης, ο πρ της ΔΕΥΑΑ Ι.Φαρμάκης, ο επικεφαλής της Δ.Π. «Αγρίνιο Μπορείς» Π.Καψάλης, ο αντιπρ. της Κοινοτητας Γ.Σταυρου και δημοτικοί σύμβουλοι.

«Σήμερα τιμούμε τη μνήμη εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού. Δεν ξεχνούμε τις ψυχές που ζητούν δικαίωση. Η καταδίκη των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας είναι μια πράξη τιμής», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ