2023-05-16 08:40:03
Φωτογραφία για Έρχεται παραίτηση στην ΕΡΤ για το φιάσκο την Eurovision;





Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Typologies και από πολλά ακόμη ειδησεογραφικά sites και τηλεοπτικούς σταθμούς, επίκειται παραίτηση στελέχους της ΕΡΤ, ζητώντας του με αυτό τον τρόπο να αναλάβει τις ευθύνες του για όλα όσα συνέβησαν σχετικά με την Eurovision 2023.

Το θέμα αναδείχθηκε το πρωί και στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, ενώ την σκυτάλη στην συνέχεια πήραν σχεδόν όλα τα ειδησεογραφικά sites της χώρας. Πριν λίγο και οι πάντα έγκυρες Typologies ανέφεραν τα εξής:

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΡΤ. Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της εταιρείας έχει ζητήσει από στέλεχος της να υποβάλλει την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας εμμέσως τις ευθύνες.

Σε προηγούμενο άρθρο τους οι Typologies χρέωναν το φετινό γιορο-βατερλώ και στην διοίκηση της ΕΡΤ, εκτός φυσικά της 7μελούς κριτικής επιτροπής. Μάλιστα αποκάλυψαν πως τα δύο ανώτατα στελέχη της εταιρείας, που ζωντανά από το Λίβερπουλ και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, βγήκαν να απαντήσουν σε όσα κατηγορείτο η ελληνική δημόσια τηλεόραση, λίγο πριν την έναρξη του διαγωνισμού, το έκαναν παρά τη θέλησή τους.

Έβγαλε τα εξιλαστήρια θύματα (παρόλο που δεν το ήθελαν) σε ζωντανή σύνδεση από το Liverpool να πουν πως όλα έχουν γίνει σωστά, και μέσω διαδικασίας έγινε επιλογή του τραγουδιού – φταίει η επιτροπή.

Η ΕΡΤ και η ομάδα ειδικότερα που ασχολήθηκε φέτος με το project Eurovision δέχεται έντονη κριτική επί ημέρες, για την διαδικασία επιλογής που ακολούθησε ώστε να επιλέξει εν τέλει τον Victor, για τον αυξημένο προϋπολογισμό της σε σχέση με πέρσι, για την μετάδοση των κκ Κοζάκου και Μελιτά, για το 4αρι που έδωσε η επιτροπής μας στην Κύπρο, τόσο για τα άστοχα στις περισσότερες περιπτώσεις δελτία τύπου που εξέδιδε, αλλά και γενικότερα για όλη την επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος.

Project manager της ελληνικής συμμετοχής για τον φετινό διαγωνισμό ήταν ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΕΡΤ, κ. Κων/νος Μπουρούνης, ενώ αρχηγός της ελληνικής αποστολής η κα. Μόνικα Παπαδάτου.



Πηγή: typologies.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ