2023-05-18 08:15:16
Φωτογραφία για Συγκροτήθηκε η επιτροπή διαγωνισμού και εγκρίθηκε η δημοπρασία των σημαντικότατων για την αναπτυξιακή προοπτική 18 μελετών του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, προϋπολογισμού 418.850,17 €.



 

Με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 16 Μαΐου και την εντοπίσαμε, συγκροτήθηκε η επιτροπή διαγωνισμού και εγκρίθηκε η δημοπρασία των σημαντικότατων για την αναπτυξιακή προοπτική 18 μελετών του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, προϋπολογισμού 418.850,17 €.......



Πρόκειται για την δημοπράτηση 18 μελετών του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου (9 για Αστακό και 9 για Μύτικα + αμοιβή τεχνικού συμβούλου), προϋπολογισμού 418.850,17 €. με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με αριθμό πρωτοκόλλου έγκρισης 63887/02-10-2020, με τίτλο: «Αναβάθμιση Υποδομών των Λιμένων Αστακού και Μύτικα στο Δήμο Ξηρομέρου», για τις οποίες σας ενημερώσαμε πρόσφατα (δείτε εδώ).

Οι 9 μελέτες του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου για Αστακό που δημοπρατούνται, με χρηματοδότηση από ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ:


ΠΕΑΛ - ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ MASTERPLANΑΚΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥΜΕΛΕΤΗ ΚΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ/ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣΜΕΛΕΤΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΒΥΘΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΧΕΡΣΑΙΑΣ & ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΛΙΜΕΝΑΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ (ΜΠΕ)

Οι 9 μελέτες του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου για Μύτικα που δημοπρατούνται, με χρηματοδότηση από ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ:

ΑΚΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣΕΥΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥΜΕΛΕΤΗ ΚΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣΜΕΛΕΤΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΒΥΘΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΙΜΕΝΑ

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της απόφασης, με τα τεύχη δημοπράτησης να επισυνάπτονται στην απόφαση.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ