2023-05-18 07:35:02
Φωτογραφία για Πώς θα παρουσιάσει τις εκλογές ο ΣΚΑΪ;



Την Κυριακή 21 Μαΐου, η Ελλάδα αποφασίζει και ο ΣΚΑΪ, όπως πάντα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με συνεχή ροή ειδήσεων από τα εκλογικά κέντρα και την πιο δυνατή ενημερωτική ομάδα.

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος ξεκινά από τις 05.00 με τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα» στις 09.00, τη σκυτάλη παίρνουν ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος με την εκπομπή «Σήμερα» και στις 12.00 οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας. Πού ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί, πώς εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, ανταποκρίσεις από τα εκλογικά τμήματα από όλη την Ελλάδα, ζωντανές συνδέσεις με τα επιτελεία των κομμάτων, καταγράφονται και αναλύονται από την ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ.

Στις 14.00, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου κάνει τον πρώτο απολογισμό της εκλογικής διαδικασίας.

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Στις 18.00, ξεκινά στον ΣΚΑΪ η μεγάλη εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και όλη την ομάδα σχολιαστών και δημοσιογράφων του σταθμού

. Στις 19.00 ακριβώς, παρουσιάζονται τα αποτελέσματα του EXIT POLL από τον Γιώργο Αράπογλου και την PULSE RC με τα πρώτα σχόλια από τους καλεσμένους στο στούντιο. Και όπως πάντα, τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, ζωντανές συνδέσεις από τα κομματικά επιτελεία και τα εκλογικά κέντρα και οι εξελίξεις, σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Οι εκλογές είναι στον ΣΚΑΪ.

#skaiekloges





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ