2023-05-18 14:30:03
Φωτογραφία για Τέλος από το ΣΚΑΪ πριν την λήξη του συμβολαίου;
Η Εύα Αντωνοπούλου φαίνεται πως έχει έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Happy Day», φαίνεται πως υπάρχει πρόωρη λήξη συνεργασίας ανάμεσα στην Εύα Αντωνοπούλου και τον ΣΚΑΙ, μετά την δημοσιοποίηση ότι πάει στο Open.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, της οποίας το συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρωνόταν στις 30 Ιουνίου, δεν είχε δώσει καμία απάντηση στα δημοσιεύματα περί μετακίνησής της σε άλλη τηλεοπτική στέγη, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε πως αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχουν οι εκλογές.

Η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά στον Alpha:

«Εκκρεμούσε ένα τυπικό ραντεβού με την διοίκηση, μετά από 14 χρόνια, τυπικά οφείλει να πει ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της για την επόμενη σεζόν, το οποίο λήγει τέλει Ιουνίου. Εκεί, η αντίδραση της διοίκησης δεν ήταν η αναμενόμενο για μία συνεργασία και σχέση 14 χρόνων. Εκεί αντέδρασαν εκδικητικά θα πω εγώ. Ζήτησαν από την Εύα Αντωνοπούλου, εφόσον έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της, να φύγει έναν μήνα νωρίτερα -δηλαδή 30 Μαΐου- και μάλιστα, να μην έχει σχεδόν καμία ανάμειξη ή τη λιγότερο δυνατή στην εκλογική βραδιά της 21ης Μαΐου. Της ζήτησαν να απέχει εντελώς».

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, το ίδιο είχε συμβεί με τον Γιώργο Ευγενίδη.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ