2023-05-21 22:56:24
Φωτογραφία για Η εμπειρία του μήνα του μέλιτος/ των χαρούμενων και ευδαιμόνων στιγμών της ζωής μας, είναι το κορυφαίο ελιξίριο ζωής της Φύσης.
...σχεδόν όλοι μπορούμε να θυμηθούν κάποια φορά που είμασταν "τρελά ερωτευμένοι".

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπληκτικής περιόδου της ζωής μας, η αντίληψή μας για τον κόσμο διευρύνεται και τα μάτια μας λάμπουν από ευχαρίστηση.

Η αγάπη μας δεν περιορίζεται στον επιλεγμένο σύντροφό μας- μάλλον είμαστε ερωτευμένοι με την ίδια τη υπέροχη ζωή και αυτό φαίνεται.

Παίρνουμε ρίσκα για να πειραματιστούμε με νέα πράγματα, με φαγητά,

με δραστηριότητες,

με ρούχα.

Ακούμε περισσότερο,

μοιραζόμαστε περισσότερο και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο για την ευχαρίστηση τη δική μας προσωπικά και των αγαπημένων μας που ζουν δίπλα μας!!!

Αυτό που χθες ήταν εχθρικό, σήμερα γίνεται επίγειος παράδεισος και αυτό γιατί είμαστε ερωτευμένοι!

Δεν παρατηρούμε καν τους επιθετικούς ανθρώπους που μας εκνεύρισαν στο έπακρο χθες- σήμερα, είμαστε χαμένοι σε ονειροπολήσεις και ερωτικά τραγούδια.


Αυτή λοιπόν η εμπειρία και τα αποτελέσματα του μήνα του μέλιτος/ των χαρούμενων και ευδαιμόνων στιγμών της ζωής μας, είναι το κορυφαίο ελιξίριο ζωής της Φύσης.

Μέσω της δράσης του νευρικού συστήματος, η αγάπη μεταφράζεται σε φυσιολογία, απελευθερώνοντας δονήσεις και χημεία που θεραπεύουν και αναγεννούν το σώμα.

Και γνωρίζοντας πώς να δημιουργούμε το φαινόμενο αυτό, του μήνα του μέλιτος, και τους λόγους για τους οποίους το χάνουμε, μας προσφέρεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε την εμπειρία του επίγειου παραδείσου μας κάθε μέρα της ζωής μας, εξασφαλίζοντας μια σχέση ευτυχισμένη, με όλους και με όλα στην καθημερινότητά μας! bruce lipton

επιμέλεια κειμένου:thalia-http://botanologia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ