2023-05-22 13:24:50
Φωτογραφία για Ανακοίνωση Πρόσκλησης Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών, για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».

  

Αστακός 20/05/2023

Αρ. Πρωτ.: 6069

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ταχ.Δ/νση: Αστακός Αιτ/νιας,

Ταχ.Κώδικας: 300 06

ΤΗΛ.: 2646360 500 – 536

e-mail: [email protected]

 

Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο

 

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση Πρόσκλησης Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών, για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ»..  

Ο Δήμος Ξηρομέρου ανακοινώνει ότι τίθενται σε ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση οι τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ», με σκοπό τη συλλογή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει για δεκαπέντε (15) ημέρες από τη δημοσίευσή της.


Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαβουλεύσεων του ΕΣΗΔΗΣ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr, στον σύνδεσμο «Διαβουλεύσεις», σύμφωνα με τα οριζόμενα στην σχετική πλατφόρμα διαβουλεύσεων.

 

Σύνδεσμος:

https://cerpp.eprocurement.gov.gr/eproc-deliberation/unprotected/searchDeliberations.htm?execution=e1s2

 

Επίσης, η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Δήμου Ξηρομέρου (dimosxiromerou.gr).

 

Σύνδεσμος:

https://forms.gle/32v4h4fJ7URAaTEg9

 

Τα σχόλια για τη διαβούλευση υποβάλλονται είτε μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, με την επιλογή του ειδικού συνδέσμου αντίστοιχα.

Παρακαλείσθε για την ανταπόκριση και συμμετοχή σας στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης του επισυναπτόμενου τεύχους της Τεχνικής Έκθεσης & Τεχνικών Προδιαγραφών - Τιμολογίου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΣΥΝ.: Τεχνική έκθεση & Τεχνικές προδιαγραφές – Τιμολόγιο για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».

 

ΤΕΧΝ.ΕΚΘΕΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ.pdf263 kB
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ