2023-05-24 14:23:26
Φωτογραφία για Τετάρτη, 24/5/2023: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Με τη συμβολή της αντίστοιχης ανάρτησης, συμπληρώνουμε τις εργασίες 1 και 2 (σελίδες 35, 36 και 37 του Τ.Ε.). Συγκεκριμένα για την εργασία 1, αφού εμπνευστούμε από το κείμενο της σελίδας 35, παραλλάσσουμε την εκφώνηση ως εξής: "Να γράψετε σε μια παράγραφο με τι, κατά τη γνώμη σας, μοιάζει η τηλεόραση, αναφέροντας τους λόγους". Ακόμη, την Τρίτη, 30/5, θα γίνει επαναληπτικό κριτήριο, με τη μορφή φυλλαδίου αυτοαξιολόγησης, οπότε μπορείτε να κάνετε καλή εξάσκηση με το εκπαιδευτικό υλικό της προηγούμενης ανάρτησης.

Μαθηματικά: Συμπληρώνουμε την επαναληπτική φωτοτυπία "Μέτρηση μήκους-επιφάνειας_Ασκήσεις και προβλήματα" για την Παρασκευή, 26/5.

Ιστορία: Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της Παρασκευής, 26/5, στα κεφάλαια 33, 34, 35 και 36. Πολύτιμη βοήθεια στη μελέτη σας αποτελεί το εκπαιδευτικό υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης.


Φυσική: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τη θεωρία, την παρατήρηση και το συμπέρασμα του ΦΕ4 "Απορρόφηση του ήχου" (δείτε και την αντίστοιχη ανάρτηση), προτού συμπληρώσουμε το σταυρόλεξο της εργασίας 3 (σελίδες 153 και 154).

Σχολική ζωή: Αύριο θα γίνει η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδρομή μας σε οργανωμένο αθλητικό χώρο. Θυμίζω ότι εφοδιαζόμαστε με άφθονο νερό, καπέλο, κολατσιό, μια επιπλέον αλλαξιά ρούχων και, για όσες και όσους είναι λίγο πιο ευαίσθητοι στον ήλιο, με αντηλιακή κρέμα. Δεν φέρνουμε μαζί μας ηλεκτρονικές συσκευές και φωτογραφικές μηχανές, παρά μόνο συσκευή αναπαραγωγής mp3 για τη διαδρομή (αν και είναι τόσο μικρή η απόσταση που θα διανύσουμε, που ακόμη κι αυτή δεν θα χρειαστεί). 

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ