2023-05-24 14:00:05
Φωτογραφία για Μάριον Μιχελιδάκη για την παραίτηση του αρχισυντάκτη της: «Αιφνιδιαστήκαμε, δεν ήξερα τίποτα»
Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε για την παραίτηση του αρχισυντάκτη της, Γιάννη Καφάτου, στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

«Αιφνιδιαστήκαμε σήμερα το πρωί. Δεν ήξερα τίποτα, ελπίζω να είναι καλά. Δεν ξέρω ποιοι μπορεί να είναι οι προσωπικοί λόγοι που τον οδήγησαν σε μια παραίτηση, ένα μήνα πριν τελειώσει η εκπομπή. Ήταν βασικός μου συνεργάτης, ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Δεν ξέρω τι γράφεται στα δημοσιεύματα, αλλά εγώ ξέρω ότι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και με λυπεί πάρα πολύ, ελπίζω να είναι καλά», είπε στην αρχή η Μάριον Μιχελιδάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μας ανακοινώθηκε η αποχώρηση και δεν είχα τη δυνατότητα να μιλήσω μαζί του. Αιφνιδιάστηκα και μετά με την ομάδα πέσαμε με τα μούτρα για να βγάλουμε την εκπομπή, όπως και το κάναμε. Εγώ έχω την επιμέλεια, αλλά η αρχισυνταξία είναι άλλο πράγμα. Ευτυχώς έχω καλούς συνεργάτες που έβαλαν πλάτη».

Στο τέλος, η Μάριον Μιχελιδάκη ανέφερε: «Το κανάλι κάνει τον σχεδιασμό του και τον προγραμματισμό του, είναι ένα κανάλι που θα δει πως θα πορευτεί και εν πάση περιπτώσει όλα αυτά είναι μπροστά».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ