2023-05-27 15:00:04
Φωτογραφία για ANT1: Οι αλλαγές στο κανάλι...





Μπορεί τις πολλές αλλαγές και μεταγραφές να τις περιμένουμε μπροστά από τις κάμερες δεδομένου του τέλους της σεζόν, αλλά το πανηγύρι έχει ξεκινήσει από πίσω, με την πρωτιά να την έχει αυτή τη στιγμή ο ANT1 που έτσι κι αλλιώς ειδικεύεται στην απόκτηση στελεχών.

Μασούρου – Ποφάντης

Ετσι, όπως σας έχουμε πει εδώ και καιρό η Χρύσα Μασούρου που έφυγε από το OPEN βρίσκεται πλέον στο κανάλι του Αμαρουσίου. Και μπορεί η επίσημη ανακοίνωση να μην έχει φτάσει ακόμα στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά λέγεται ότι η πρώην Διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού της Παιανίας εργαζεται έστω και… από το σπίτι της. Ο λόγος της καθυστέρησης σχετίζεται κυρίως με την αναζήτηση του τίτλου και της θέσης της στο κανάλι.

Κι αυτό γιατί ο Τζώρτζης Ποφάντης ο οποίος παραμένει στο σταθμό παρά την επικείμενη υποβάθμισή του δεν φαίνεται να το κουνάει από τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος και να αντιδρά σε όποιον τίτλο μπορεί να σημαίνει έστω και τυπικά κάτι τέτοιο. Έτσι, τα μεγάλα κεφάλια αναζητούν λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει προσπαθώντας να λύσουν αναίμακτα την σπαζοκεφαλιά.

Γράφει η Τίνα Μεσαροπούλου (youfly)

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΚΕ: Πρόγραμμα συσκέψεων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΚΕ: Πρόγραμμα συσκέψεων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ