2023-05-27 17:40:42
Φωτογραφία για Πληρώθηκε η Δικηγόρος του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία σύνταξε και κατέθεσε την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), ενάντια στην ΠΟΑΥ, για λογαριασμό του Δήμου Ξηρομέρου. Τα Fake News απελπισμένων συνεχίζονται.
Αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το εντοπίσαμε, το χρηματικό ένταλμα πληρωμής, για την αμοιβή της Δικηγόρου του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία σύνταξε και κατέθεσε την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για λογαριασμό του Δήμου Ξηρομέρου, φορέων και κατοίκων της περιοχής ενάντια στη Περιoχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, με πρώτο υπογράφοντα ανάμεσα σε ίσους, τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και αυτό είναι γεγονός και όχι Fake News σαν αυτά που γράφουν κάποιοι απελπισμένοι, προσπαθώντας να κρατηθούν από τα μαλλιά τους.. Την προσφυγή από την νεοϊδρυθείσα παράταξη «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια», έχει υπογράψει και ο επικεφαλής κ. Αλέκος Σάββας, ο οποίος από τον Μάρτιο του 2023 έχει ανακοινώσει ο ίδιος σε επίσημη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα, την προσωρινή αδρανοποίηση του και την προσωρινή μη συμμετοχή του ως μέλος της Επιτροπής Αγώνα, μέχρι τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Αυτή την στιγμή λοιπόν, ο κ. Σάββας απέχει από την Επιτροπή Αγώνα, δεν συμμετέχει πουθενά.


Αυτό συνέβη σε επίσημη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα μετά το γεγονός της επιβεβαιωμένης συνάντησης του με ιχθυοκαλλιεργητή, που δημοσιεύτηκε σε κάποια τοπικά Blogs (δείτε εδώ) και μετά την πολύ σκληρή κριτική που του ασκήθηκε από μέλη της Επιτροπής Αγώνα γι αυτή τη συμπεριφορά του στην επίμαχη συνεδρίαση, ότι αυτή η πράξη δεν συνάδει με μέλος της Επιτροπής Αγώνα.

Και αυτό είναι γεγονός και όχι Fake News, σαν αυτά που γράφουν κάποιοι απελπισμένοι προσπαθώντας να κρατηθούν από τα μαλλιά τους.

Επίσης κλείνοντας θα πούμε ότι κάποιοι μυαλό δεν βάζουν και θέλουν να παίξουν παιχνιδάκια με σοβαρά θέματα που άπτονται του μέλλοντος του τόπου, ενώ ξέρουμε πολύ καλά τι πρεσβεύουν.

Πριν βάλουν λοιπόν τα δικά τους ερωτήματα βασιζόμενοι και διασπείροντας Fake News όπως συνηθίζουν, σαν υποψήφιοι όπως ανακοίνωσαν, σαν εκπρόσωποι τύπου και σαν δήθεν ενδιαφέροντες για την ΠΟΑΥ, μπορούν να μας δείξουν την υπογραφή τους και το δικό τους όνομα στην προσφυγή στο ΣτΕ; Κανονική υπογραφή και όχι Fake, γιατί υπάρχει και η δύναμη της συνήθειας!!!

Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής της Δικηγόρου.
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ