2023-05-31 08:00:03
Φωτογραφία για Τι αλλαγές θα γίνουν του χρόνου στο Breakfast@Star;



Πολλά είχαν ακουστεί και άλλα τόσα γραφτεί για το μέλλον του Breakfast@Star.

Για πολύ καιρό δημοσιεύματα ήθελαν την Ελένη Τσολάκη να παίρνει μεταγραφή από το Open και να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Star.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν πάρει το πράσινο φως για να συνεχίσουν του χρόνου.

«Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ένα ραντεβού σε πολύ καλό κλίμα» μας μετέφερε άνθρωπος του καναλιού.

Ωστόσο, το τελικό ραντεβού δεν έχει ακόμα γίνει. Και παρόλο που έχει γραφτεί ότι το συμβόλαιο των παιδιών ήταν 1 + 1, πράγμα που θα σήμαινε ότι η ανανέωση γίνεται αυτόματα, οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι λήγει στο τέλος της σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπογραφεί ένα καινούργιο συμβόλαιο, οι όροι του οποίου θα διατυπωθούν σε επόμενο ραντεβού.

Τι αλλαγές θα γίνουν του χρόνου στο Breakfast@Star;

Μετά την έλευση του έμπειρου αρχισυντάκτη Χρήστου Αιβαλιώτη, που έχει στο ενεργητικό του τρεις πολύ επιτυχημένες σεζόν με την Κατερίνα Καινούργιου και ακόμα μία με την Ελένη Τσολάκη στο Open, είναι δεδομένο ότι το Star ανεβάζει τον πήχη!



Η εκπομπή θα ασχολείται πιο μαχητικά με τα θέματα της lifestyle επικαιρότητας, θα έχει περισσότερα πρωτογενή θέματα και άφθονο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Αυτό βεβαίως μεταφράζεται σε ενίσχυση της ομάδας με πρόσωπα που μπορούν να αντeπεξέλθουν στο νέο μοτίβο εκπομπής.



Aν θα συνεχίσει και η ίδια ακριβώς ομάδα μπροστά στις κάμερες ή αν θα εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα είναι κάτι που θα αποφασιστεί σε λίγες μέρες.



Γράφει ο Γιάννης Πουλόπουλος (znews)



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ