2023-06-10 14:15:03
Φωτογραφία για Μαγγίρα – Τσολάκη περιμένουν Κοκλώνη...
Λύθηκε τελικά ο γρίφος της μη ανανέωσης - ακόμη - των συμβολαίων της Μπέτυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη με το Open. Η συνέχιση της συνεργασίας των δύο παρουσιαστριών με το κανάλι παραμένει εδώ και μήνες σε εκκρεμότητα συνοδευόμενη πάντα από τη διαρροή πως επιθυμία του Open είναι να παραμείνουν στο δυναμικό του σταθμού. Οι ευρύτερες εξελίξεις στο κανάλι με την ανάληψη της ψυχαγωγίας από τον Νίκο Κοκλώνη που θα σχηματοποιηθούν επακριβώς τις επόμενες μέρες ήταν αυτές που έφεραν την εν λόγω εξέλιξη.

Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου,αναλαμβάνει διευθύντρια προγράμματος στο κανάλι της Παιανίας και τις επόμενες ημέρες θα είναι αυτή που θα συζητήσει με τις δύο παρουσιάστριες για το μέλλον των εκπομπών τους. Εφόσον υπάρξει συμφωνία η παραγωγή τόσο του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» όσο και του «Open Weekend» θα περάσουν στη Barking Well Media. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα νέα συμβόλαια που θα κληθούν να υπογράψουν Μπέτυ Μαγγίρα και Ελένη Τσολάκη εφόσον υπάρξει συμφωνία.

Το θέμα της παραμονής ή όχι Μπέτυς Μαγγίρα και Ελένης Τσολάκη στο Open αναμένεται σύμφωνα με το reader.gr να έχει κλείσει μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
..GOOD-BAD .. (ΑΚΣΑ ΝΕΑ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
..GOOD-BAD .. (ΑΚΣΑ ΝΕΑ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ