2023-06-24 13:00:05
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το  τραγικό τέλος...
Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το τέλος του πρώτου κύκλου της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, καθώς η ζωή των βασικών ηρώων αλλάζει για πάντα.

Η προβολή των επεισοδίων ολοκληρώνεται την Τρίτη 4 Ιουλίου με ένα συγκλονιστικό φινάλε, που πρόκειται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με το mytv, όλοι πλέον γνωρίζουν την ενοχή του Άκη για τον φόνο του Κοσμά, αλλά δεν έχουν τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια τους. Η μοναδική τους ελπίδα είναι να βρεθεί το κινητό του νεαρού, το οποίο έχει κρατήσει ο Αλέκος και κατά πόσα πιθανότητα περιέχει τρανταχτές αποδείξεις.

Έτσι, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να πάρουν τη συσκευή στα χέρια τους και μάλιστα άμεσα. Την ώρα που ο Αλέκος γίνεται έξαλλος με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Υβόννη, η οποία θέλει να τον αφήσει στον δρόμο, η Άννα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Έχοντας συνειδητοποιήσει πως ο Άκης ευθύνεται για τη δολοφονία του πατέρα της και όχι ο Θοδωρής, όπως αρχικά πίστευε, είναι αποφασισμένη να αναλάβει αμέσως δράση.


Έτσι, στην προσπάθειά της να βρει τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία, καταστρώνει με προσοχή ένα σχέδιο για να παγιδεύσει τον Αλέκο, ο οποίος όλον αυτόν τον καιρό καλύπτει τον Άκη. Μόλις ο Δημήτρης μαθαίνει τις προθέσεις της δικηγόρου, κυριεύεται από πανικό και της εκφράζει τις αντιρρήσεις του λέγοντάς της ότι με αυτόν τον τρόπο θέτει την ασφάλειά της σε μεγάλο κίνδυνο.

Η Άννα, όμως, είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους, για να αποδείξει την αθωότητα του Θοδωρή, θυσιάζοντας αν χρειαστεί ακόμη και την ίδια της τη ζωή. Έτσι, λοιπόν, ζητάει τη βοήθεια του Μάρκου και του Νίκου, βάζοντας σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Κι ενώ εκείνη ελπίζει πως έπραξε καλά που τους εμπιστεύτηκε, ο Αλέκος κινδυνεύει να πέσει στην παγίδα της. Η δεύτερη φάση τού σχεδίου βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Υβόννη να παίζει καταλυτικό ρόλο σε αυτό.

Η τελευταία είναι αποφασισμένη να βοηθήσει όπως μπορεί την Άννα προκειμένου να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τον Αλέκο και να τον φέρουν αντιμέτωπο με τις ευθύνες του. Από την άλλη, η Άννα δεν σταματά να ελπίζει πως θα βρει το στοιχείο που θα αθωώσει τον Θοδωρή, ώστε να απονεμηθεί δικαιοσύνη. O αγώνας αυτός της Άννας πρόκειται να φέρει δραματικές συνέπειες τόσο στη ζωή της ίδιας όσο και του Δημήτρη στον δεύτερο κύκλο της σειράς Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ