2023-06-26 15:20:02
Φωτογραφία για Ιωάννα Μαλέσκου: Κρούση από τον ΑΝΤ1;

Υπήρξε προσέγγιση μεταξύ Ιωάννας Μαλέσκου και Open ωστόσο το όλο θέμα είναι ακόμη σε πρωταρχικό στάδιο. Και αυτό γιατί ναι μεν η παρουσιάστρια επιθυμεί μετά από έναν χρόνο απουσίας την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα ωστόσο τα δεδομένα στη ζωή της έχουν πλέον αλλάξει πολύ καθώς είναι νέα μητέρα.

Η προσέγγιση από το Open είχε να κάνει με την παρουσίαση καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται να προτιμά το Σαββατοκύριακο. Στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι της Παιανίας παραμένει η Ελένη Τσολάκη και ίσως τελικά να προταθεί στην Ιωάννα Μαλέσκου μεσημεριανή εκπομπή για τις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες του Reader αναφέρουν πως το όνομα της παρουσιάστριας έχει πέσει πλέον και στο τραπέζι των συσκέψεων του ΑΝΤ1. Μετά το ναυάγιο των συζητήσεων του καναλιού του Αμαρουσίου με την Μπέττυ Μαγγίρα που τελικά προτίμησε να παραμείνει στο Open υπάρχει η σκέψη να ανοίξει μετά από πολλά χρόνια η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πάντως υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση για ενεργοποίηση αυτής της ζώνης και αυτό έχει να κάνει με θέματα budget όσον αφορά στο σύνολο του προγράμματος του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο η Ιωάννα Μαλέσκου να μείνει ακόμη μισή σεζόν εκτός και να επιστρέψει στη μικρή οθόνη από τον Γενάρη του 2024 όταν θα υπάρχει πλέον και μια πρώτη αποτίμηση της σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβρη. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ