2023-06-28 21:19:00
Φωτογραφία για Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η στελέχωση του ψηφοδελτίου του υποψηφίου Δημάρχου Ι. Π. Μεσολογγίου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ.
Συμπόρευση ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ - ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ την ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ, από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει... Είναι ευχής έργο νέοι επιστήμονες, που έχουν διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους, να συντάσσονται μαζί μας και να αποκτούν εμπειρίες, χρήσιμες για τη ζωή τους και το κοινωνικό σύνολο.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Αποτελεί για μένα ευτυχή συγκυρία η γνωριμία μου με τον Γεωπόνο και Δικηγόρο, κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, άνθρωπο με πολύ σημαντική προσφορά και δράση στο Δήμο μας.

Διαπίστωσα ότι είναι ο άνθρωπος, που έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις δυνατότητες να φέρει ανάπτυξη, σε ένα Δήμο με τεράστιες προοπτικές, αλλά και με πολλά προβλήματα.

Είναι τιμή για μένα και μεγάλη μου χαρά να είμαι υποψήφια μαζί του και είμαι σίγουρη πως με συνεργασία και αξιοπρέπεια θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τους νέους ανθρώπους στο Δήμο μας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για θέσεις εργασίας.


Καλώ δε τους συνομιλήκους μου να σκεφτούν πολύ σοβαρά το τι θα επιλέξουν σήμερα, που θα έχει αντίκτυπο στην μετέπειτα ζωή τους.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ

Φοιτήτρια Μαθηματικού Τμήματος

Πανεπιστημίου Πατρών

Συμπόρευση ΑΣΗΜΑΚΗ ΒΟΥΡΒΑΧΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΑΣΗΜΑΚΗ ΒΟΥΡΒΑΧΗ και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο Ασημάκης είναι ένας επιτυχημένος και δημιουργικός καλλιτέχνης

επιχειρηματίας στο Μεσολόγγι, με έντονη την ανησυχία για την οικονομική

κατάσταση, την οποία βιώνει η κοινωνία στο Δήμο μας.

Έχει τη δύναμη και τη θέληση να βοηθήσει τον τόπο μας να γίνει τουριστικός

προορισμός, για να υπάρχει η ελπίδα οι επιχειρήσεις του Δήμου μας να

ζωντανέψουν όπως συμβαίνει σε άλλες περιοχές.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Εμπορικός κόσμος είναι αυτός που δίνει ζωή και χρήμα στην τοπική κοινωνία, τροφοδοτεί όμως και τα ταμεία του κράτους και του Δήμου.

Στη δική μας μικρή κοινωνία η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι άνθρωποι τα φέρνουν δύσκολα βόλτα, θέσεις εργασίας δεν υπάρχουν, επενδύσεις δεν έρχονται. Η κοινωνία μαραζώνει μέρα με τη μέρα.

Ο τουρισμός, το μοναδικό ισχυρό χαρτί του Δήμου μας, που μπορεί να φέρει ζεστό χρήμα, θέσεις εργασίας και σίγουρη προοπτική ανάπτυξης, παραμένει τραγικά αναξιοποίητος.

Έχω πεισθεί πως ο μοναδικός που μπορεί με δυναμικότητα και αποτελεσματικότητα να αλλάξει αυτή την άσχημη κατάσταση και να φέρει ανάπτυξη είναι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, άνθρωπος με μεγάλη ανιδιοτελή προσφορά, με γνώση και ικανότητες.

Για το λόγο αυτό θα είμαι υποψήφιος μαζί του, ώστε με συνεργασία και αξιοπρέπεια, να βάλουμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε κάθε επίπεδο.

ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ

Επιχειρηματίας

Συμπόρευση ΚΥΡΗΚΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΚΥΡΗΚΟ - ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, από τα Ρέτσινα, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός Κυριάκος είναι ένας νέος άνθρωπος, που αγωνίζεται όπως και τόσοι άλλοι για ένα μεροκάματο, σε ένα περιβάλλον που δεν του παρέχει ευκαιρίες για μια αξιοπρεπή δουλειά.

Αποτελεί τιμή γι’ αυτόν η θέλησή του να συμμετάσχει στα κοινά και να δουλέψει μαζί μας ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για όλους τους νέους μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Θέλω να ευχαριστήσω τον αξιότιμο Γεωπόνο και Δικηγόρο, κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, για την τιμή που μου έκανε να είμαι κι εγώ υποψήφιος μαζί του στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Είναι αλήθεια πως δεν βρίσκουμε εύκολα δουλειά και πολλές φορές αυτές δίνονται επιλεκτικά σε άτομα που ίσως δεν τις έχουν άμεσα ανάγκη.

Είμαι σίγουρος πως ο κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους να ζήσουμε καλύτερα. Έχει τον τρόπο και τις ικανότητες να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο.

Προτείνω στους συνδημότες μας να τον βοηθήσουν να εκλεγεί για το καλό όλων μας.

ΚΥΡΗΚΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ