2023-06-29 12:40:02
Φωτογραφία για ΣΑΣΜΟΣ: Ποιοι συνεχίζουν στον τρίτο κύκλο; - Πότε θα προβληθεί το μεγάλο φινάλε;
Η σειρά του Alpha «Σασμός» που είναι αφιερωμένη στον έρωτα και πώς αυτός μπορεί να νικήσει τη βεντέτα μετρά αντίστροφα για να ολοκληρώσει τη δεύτερη σεζόν, με τις εξελίξεις να αναμένονται συγκλονιστικές. 

Το μεγάλο φινάλε της σειράς για φέτος θα προβληθεί στις 14 Ιουλίου και από τον Σεπτέμβρη η επιτυχημένη σειρά του Alpha θα επιστρέψει με τον τρίτο κύκλο της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα, ο τρίτος κύκλος θα αποτελεί το λεγόμενο prequel με την ιστορία να ξεκινά από την αρχή ουσιαστικά για να μάθουν πλέον με κάθε λεπτομέρεια οι τηλεθεατές πώς φτάσαμε στην περιβόητη βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες.

Ο Δημήτρης Λάλος και ο Γιώργος Χριστοδούλου σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό ΟΚ!, μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν ποιος μένει και ποιος αποχωρεί από τον Σασμό.

«Εγώ συνεχίζω και την επόμενη χρονιά. Είναι πολλές οι εκδοχές και οι σεναριακές προτάσεις για το τι θα γίνει. Σίγουρα θα έρθουν νέα πρόσωπα αλλά θα δοθεί έμφαση στους ήρωες που έχουν αγαπηθεί όπως ο Μαθιός αλλά και η Καλλιόπη και ο Αστέρης που συνεχίζουν», είπε ο Δημήτρης Λάλος δίνοντας το spoiler, με τον Γιώργο Χριστοδούλου να προσθέτει: «Εμένα ο ρόλος μου ολοκληρώνεται».


Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου στη Super Κατερίνα, οι ηθοποιοί που θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν είναι:

Δημήτρης Λάλος που υποδύεται τον Μαθιό

Δημήτρης Ήμελλος που υποδύεται τον Αντώνη Φραγκιαδάκη

Μαρία Πρωτόπαππα που υποδύεται την Μαρίνα Βρουλάκη

Μαρία Τζομπανάκη που υποδύεται την Καλλιόπη.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ