2023-07-10 19:47:47
Φωτογραφία για Νίκος Καραπάνος: «Συνεχίζεται η αθλιότητα του εκμαυλισμού συνειδήσεων ανέργων επιστημόνων από τον δήμαρχο Μεσολογγίου»
Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Ξανά Μπροστά!», Νίκος Καραπάνος σε δήλωσή του σημειώνει:.. «Πριν στεγνώσει το μελάνι της προ λίγων ημερών δήλωσής μου οι ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τον δήμαρχο Μεσολογγίου επιβεβαιώνουν την άθλια πρακτική, του εκμαυλισμού συνειδήσεων.

Σκόπιμα και προς ικανοποίηση των μικροπολιτικών του επιδιώξεων «εργαλειοποιεί» την ανάγκη και το δικαίωμα στην εργασία. Μια «εργαλειοποίηση» αντιδεοντολογική από κάθε άποψη, που προσβάλει τις προσωπικότητες νέων ανθρώπων με σπουδές και που το μόνο που θέλουν, είναι μια αξιοπρεπή ένταξη στην αγορά εργασίας.

Η παρέμβασή μου αυτή γίνεται με αφορμή το γεγονός της ανακοίνωσης, υποψηφίων με τον συνδυασμό του κ. Λύρου, που έχουν προσληφθεί, ως συμβασιούχοι με τίτλους κτίσης σε κοινωνικές δομές του δήμου Μεσολογγίου.

Και την κάνω για να αναδείξω την υποκρισία του ανθρώπου που πριν τέσσερα χρόνια, «ευαγγελιζόταν» ότι θα «ελευθερώσει το Μεσολόγγι από τα δεσμά Καραπάνου…».

Είμαι βέβαιος ότι η συντριπτική πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας έχει μνήμη και κρίση και θα πράξει τα δέοντα… καταδικάζοντας έμπρακτα αυτές τις άθλιες πρακτικές. »
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Starlink και ISS σήμερα το βράδυ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Starlink και ISS σήμερα το βράδυ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ