2023-07-10 18:48:15
Φωτογραφία για Σταρακά: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η σοβαρή προοδευτική αντιπολίτευση που χρειάζεται ο τόπος»
Αποτιμώντας τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, η βουλευτής Αιτωολοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, υπογράμμισε σε δηλώσεις της τα εξής «Ένα είναι το βασικό πολιτικό συμπέρασμα από την τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης: Η σοβαρή, υπεύθυνη, προοδευτική αντιπολίτευση που χρειάζεται η Βουλή και ο τόπος έχει επικεφαλής τον Νίκο Ανδρουλάκη και μέλη της όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ήταν χαρακτηριστική για παράδειγμα η αμηχανία του πρωθυπουργού απέναντι στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για δημιουργία αποθέματος 150.000 κοινωνικών κατοικιών για να μπορούν να βρουν στέγη τα νέα ζευγάρια – γιατί ανέδειξε την αποτυχία της στεγαστικής πολιτικής της ΝΔ που δημιουργεί μόνο πελάτες για τις τράπεζες, χωρία να δίνει καμία λύση. Και ακόμα χαρακτηριστικότερη η σιωπή του στην πρόταση / πρόκληση του Νίκου Ανδρουλάκη «σας προκαλώ να δεχτείτε την πρόταση μας για στελέχωση των διοικήσεων οργανισμών και νοσοκομείων μέσω ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού εντός των επόμενων δύο μηνών» – γιατί ανέδειξε πώς άλλο ο εκσυγχρονισμός στην πράξη (ΠΑΣΟΚ) και άλλο η απλή λογοκλοπή του «εκσυγχρονισμού» (ΝΔ).


Έτσι θα συνεχίσουμε. Μιλώντας για οικονομικές, κοινωνικές και διοικητικές μεταρρυθμίσεις και επαναστάσεις που η ΝΔ δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί, πόσο μάλλον να υλοποιήσει. Και έχοντας πάντα στο μυαλό αυτό που είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Αυτή είναι η πραγματική αγωνία των Ελλήνων πολιτών. Αυτή είναι η αγωνία προοδευτικού κόσμου: Η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων. Κι εμείς θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για να το πετύχουμε».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ