2023-07-10 18:47:37
Φωτογραφία για Ανακοίνωση Υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου_10.07.2023

Προχωράμε δυνατά και ευχαριστούμε τους συνδημότες μας που ανταποκρίνονται στον τίμιο προεκλογικό μας αγώνα. Ήδη είναι μαζί μας 135 υποψήφιοι και συνεχίζουμε για το ανώτατο επιτρεπτό όριο. Οι υποψήφιοί μας εκφράζουν όλες τις παραγωγικές και επιστημονικές τάξεις του Δήμου μας και υπόσχονται ότι θα σταθούν απέναντι "στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" και θα πάμε μπροστά με συνεργασία και αξιοπρέπεια, με πράξεις και έργα.Συμπόρευση ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΡΚΕΤΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΟΥ από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.....

Η αγαπητή μας Γεωργία, έμπειρη φιλόλογος καθηγήτρια και μητέρα τριών παιδιών, που υπηρέτησε σε σχολεία του Δήμου μας, ως Διευθύντρια στο Λύκειο Αιτωλικού και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες μαθητών, βιώνει κι αυτή τις συνέπειες της ανύπαρκτης ανάπτυξης στο Δήμο μας.

Μαζί μπορούμε και θα συνεργαστούμε με σεβασμό και αξιοπρέπεια, για να κάνουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας και να δώσουμε χαμόγελο και ικανοποίηση σε όλους τους συνδημότες μας.  

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ανταποκρίθηκα με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση του φίλου και γνωστού σε όλους μας, του άξιου Γεωπόνου και Δικηγόρου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, για να είμαι υποψήφια μαζί του.

Γνωρίζοντας τον άνθρωπο, τις γνώσεις του, την εμπειρία του, την μέχρι τώρα προσφορά του στον τόπο μας, τις ικανότητές του και την αποφασιστικότητά του, είμαι βέβαιη ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη, για το καλό όλων μας.

Σας υπόσχομαι πως με την εμπειρία μου, δίπλα στον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνουν τα καλύτερα για όλους μας, σε συνεργασία μαζί του, με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Θα ήθελα να καλέσω όλους τους φίλους και συνδημότες μας να στηρίξουν την προσπάθειά μας αυτή και θα νοιώσουν στη ζωή τους και τις οικογένειές τους ικανοποίηση, που δεν έχουν γνωρίσει μέχρι σήμερα.

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΟΥ

Φιλόλογος καθηγήτρια,

πρώην Διευθύντρια Λυκείου Αιτωλικού

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου ΘεσσαλονίκηςΣυμπόρευση ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΙΛΙΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΣΠΥΡΟ ΤΖΙΛΙΟ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Σπύρος είναι ένας αξιόλογος και δραστήριος άνθρωπος, ένας έμπορος, όπως όλη η οικογένειά του, που εξυπηρετεί με χαμόγελο και καλή διάθεση όλους τους συμπολίτες μας σε 24ωρη βάση.

Γι’ αυτούς τους στυλοβάτες της τοπικής κοινωνίας μας, που κάτω από σκληρές συνθήκες συνεχίζουν να δίνουν ζωή στο Δήμο μας, θα κάνουμε τα πάντα για να βελτιωθεί η ζωή και η οικονομική τους κατάσταση.

                                             

                                                   ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

 

 

Δυστυχώς ο Δήμος μας κάθε χρόνο βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Η ανάπτυξη, που όλοι υποσχέθηκαν διαχρονικά, δεν φάνηκε ακόμα. Όσοι έχουμε παραμείνει εδώ και αγωνιζόμαστε και για δικό μας καλό αλλά και για το καλό του Δήμου μας αισθανόμαστε απογοητευμένοι.

Χάρηκα όμως πάρα πολύ όταν έμαθα πως ο πολύ γνωστός σε όλους μας Γεωπόνος και Δικηγόρος, κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος και με μεγάλη προθυμία αποφάσισα να είμαι υποψήφιος μαζί του.

Είμαι βέβαιος πως μαζί του, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, θα πετύχουμε στον τίμιο προεκλογικό μας αγώνα.

Είναι γνωστή  η μέχρι τώρα προσφορά, η εμπειρία, η δυναμικότητα και οι γνώσεις του κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ και είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα κάνει τα καλύτερα για όλους μας.

Καλώ όλους τους συνδημότες μου να τον στηρίξουν και να συμπορευτούν μαζί του, για το καλό όλων μας.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΙΛΙΟΣ

Έμπορος 

Συμπόρευση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΙΛΙΠΑΝΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΙΛΙΠΑΝΟ, από τη Σταμνά, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Αποτελεί τιμή για μας να αγωνίζονται μαζί μας άνθρωποι με ευρύτητα γνώσεων, εργατικότητα και θέληση να προσφέρουν στον τόπο μας, όπου ζουν και δραστηριοποιούνται.

Αγανακτισμένοι από την άσχημη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας, θα συνεργαστούν μαζί μας με σεβασμό και αξιοπρέπεια να την ανατρέψουμε και να φέρουμε επιτέλους ανάπτυξη.

                                              

                                                   ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Τα χωριά μας βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Έχουν εγκαταλειφθεί παντελώς στη μοίρα τους από όσους διοίκησαν διαχρονικά το Δήμο μας. Θέσεις εργασίας δεν υπάρχουν στον τόπο μας και οι νέοι μας φεύγουν, αναζητώντας δουλειές σε άλλα μέρη.

Η δυσοσμία από τα σκουπίδια έχει γίνει αφόρητη.

Ο τουρισμός, το κορυφαίο πλεονέκτημα του τόπου μας, που μπορεί να φέρει θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη, δυστυχώς είναι ανύπαρκτος.

Ο γνωστός σε όλους μας Γεωπόνος και Δικηγόρος, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, είναι ο άνθρωπος στον οποίον μπορεί να στηριχτεί ο τόπος μας και γι’ αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφιος μαζί του.

Οι γνώσεις του, η εμπειρία του, το κύρος και η αποφασιστικότητά του εγγυώνται πως με συνεργασία και αξιοπρέπεια θα κάνουμε τα καλύτερα για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΛΙΠΑΝΟΣ

Πτυχιούχος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ