2023-07-12 08:00:04
Φωτογραφία για Η Σκορδά πρέπει να έχει ακόμα μια ευκαιρία στο πρωινό του ΣΚΑΪ  - Η μισή καρδιά της ανήκει ακόμα στον ΑΝΤ1

 





Πολλοί αναρωτιούνται αυτές τις μέρες τι συμβαίνει με τη Φαίη Σκορδά και τον ΣΚΑΪ. Η απάντηση θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν τη δώσει η ίδια. Εξάλλου δεν είχε διστάσει να ομολογήσει στην κάμερα της εκπομπής της ότι πρώτα διέρρευσε – από ποιον άραγε – η πληροφορία σε δημοσιογράφους για την αλλαγή της ώρας και αρκετές μέρες αργότερα ενημερώθηκε η ίδια. Η άλλη αλήθεια είναι πως εκκρεμεί ακόμα η υπογραφή της για την αναπροσαρμογή συγκεκριμένων όρων του συμβολαίου της.



Γενικά, θα ήταν πολύ άκομψο και αντιεπαγγελματικό να μιλήσω εγώ για πράγματα που γνωρίζω. Για κάποια μικρά και μεγάλα λάθη που έγιναν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, από όλες τις μεριές. Ελπίζω απλά να μην επαναληφθούν τη νέα σεζόν. Και αν πάει να συμβεί κάτι τέτοιο η παρουσιάστρια οφείλει να προστατεύσει το brand που έχει δημιουργήσει η ίδια με πολλή δουλειά.

Η Φαίη είναι καλό παιδί πάντως, το έχω πει και θα συνεχίσω να το λέω. Και χάρηκα που τη γνώρισα καλύτερα φέτος. Αυτή τη συνεργασία θα τη θυμάμαι για πάντα με γεύση γλυκιά, ακόμα και αν κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να δώσω στη συγκεκριμένη εκπομπή όσα θα μπορούσα να προσφέρω. Και αυτό ήταν κάτι που το είχα καταλάβει, δυστυχώς, από πολύ νωρίς.

Και πάλι δυστυχώς, πολύ φοβάμαι ότι η Φαίη δεν θα τα βρει εύκολα του χρόνου και η ίδια, επειδή ξέρει πολύ καλά από τηλεόραση, μέσα της το περιμένει. Όπως γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι η φυγή της από τον ΑΝΤ1 ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Ένα ρίσκο που αναγκάστηκε να πάρει μετά το «αυτογκόλ» που είχε βάλει η ίδια λίγο καιρό πριν και που η αξιοπρέπειά της δεν της επέτρεψε τότε να φύγει από τον ΑΝΤ1. Και αν με ρωτάτε, και αυτό είναι μία καθαρά δική μου αίσθηση, η μισή της καρδιά ανήκει ακόμα εκεί.



Τώρα που η σεζόν έχει πλέον ολοκληρωθεί, θεωρώ ότι είναι λανθασμένη απόφαση η μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη- αυτή είναι η άποψή μου και τώρα μπορώ να την εκφράσω- και μακάρι να μην αποδειχτώ σωστός. Η Φαίη έπρεπε να έχει μια ακόμα ευκαιρία στο πρωινό, αλλά και η ίδια όφειλε να επιμείνει αφού την προστάτευε το πολύ ισχυρό συμβόλαιό της. Κρατάω πάντως τα πολύ τρυφερά λόγια που μου είπε όταν έσβησαν οι κάμερες. Γιατί καμιά φορά -ευτυχώς- οι ανθρώπινες σχέσεις στον χώρο μας είναι πάνω από τις επαγγελματικές.



Εμείς πάντως θα τα λέμε τηλεοπτικά- εκτός απροόπτου- από άλλο μετερίζι την επόμενη σεζόν- αν και το ΟΚ! παραμένει η προτεραιότητά μας τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική μορφή του και η επαφή μας δεν θα σταματήσει καθόλου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μείνετε συντονισμένοι!



Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης (okmag.gr)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ