2023-07-16 08:25:04
Φωτογραφία για Νίκος Ψαρράς: Είχαμε κανονίσει να είμαι στο Ντέρτι”... - Μείναμε όλοι άφωνοι με τα πρώτα δέκα επεισόδια της Μάγισσας
Ο Νίκος Ψαρράς προχώρησε σε αποκαλύψεις για την υπόθεση και τον ρόλο του στην πολλά υποσχόμενη σειρά «Η Μάγισσα» που βρίσκεται στα γυρίσματα. «Η Μάγισσα» αποτελεί την υπερπαραγωγή της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς. Ο ηθοποιός εξήγησε επίσης τι συνέβη με την παργωγή της σειράς «Ντέρτι», πάλι σε σενάριο Τσαμπάνη - Καλκόβαλη, που αναβλήθηκε.

Τι ήταν αυτό που σας ιντρίγκαρε ώστε να πείτε το "ναι" στη σειρά;

Είχαμε κανονίσει να είμαι στο "Ντέρτι”. Όταν αυτό ναυάγησε, για τους γνωστούς λόγους, μου είπε ο Λευτέρης (Χαρίτος): "Θέλω να είμαστε παρέα. Ετοιμάζουμε κάτι, δεν ξέρω ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες... Είναι μια πολύ ωραία ιδέα, θα είναι κάτι πολύ μεγάλο, και θέλω να είσαι σε αυτό”. Δεν σας κρύβω ότι υπήρξαν διάφορες έριδες, γιατί διανύουμε μια χρονιά όπου έγιναν πολλά πράγματα. Για πολύ καιρό δεν ξέραμε αν όντως θα γίνει η δουλειά.

Όλοι όμως ρισκάραμε και περιμέναμε
. Και καλά κάναμε και περιμέναμε, γιατί αξίζει τον κόπο. Όταν πια ήρθαν τα σενάρια και διαβάσαμε τα πρώτα δέκα επεισόδια, νομίζω μείναμε όλοι άφωνοι, όχι μόνο με την πλοκή, αλλά και με το πώς θα τα γυρίσουμε όλα αυτά! Το πρώτο επεισόδιο είναι ουσιαστικά σχεδόν διπλό. Όλα ξεκινούν με τον θάνατο ενός μωρού 40 ημερών, το οποίο, πέρα από άγριο πράγμα, είναι και ένα πολύ κομβικό γεγονός. Αναστατώνονται όλοι οι ήρωες και από εκεί και πέρα αρχίζουν και ξεδιπλώνονται σιγά σιγά οι χαρακτήρες. Το αίμα και το έγκλημα υπάρχουν παντού. Και το σασπένς. Για πολλά επεισόδια δεν θα ξέρουν οι τηλεθεατές ποιος το έχει κάνει, κι όταν πια το μάθουν, δεν θα το γνωρίζουμε οι υπόλοιποι χαρακτήρες

Πείτε μας για την υπόθεση της σειράς Είμαστε δύο πολύ μεγάλες οικογένειες που αναγκάζονται να συμπεθεριάσουν! Η δική μου οικογένεια είναι πλούσια, καπεταναίοι χρόνων, άρχουσα τάξη. Η άλλη είναι πειρατές! Έναν χρόνο πριν ξεκινήσει η ιστορία μας υπήρξε ένα φυσικό γεγονός, μια έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία, που ήταν τόσο μεγάλη, ώστε το νέφος της σκέπασε όλη την Ευρώπη.

Εκείνο το καλοκαίρι λοιπόν δεν έγινε η παραμικρή σπορά, αφού επικράτησαν πολικές θερμοκρασίες. Ειδικά στη βόρεια Ευρώπη ο μισός πληθυσμός πέθανε, γιατί δεν είχαν να φάνε!

Η Μελίνα (Τσαμπάνη) και ο Πέτρος (Καλκόβαλης), ψάχνοντας τα γεγονότα της εποχής, ανακάλυψαν ότι είχε συμβεί αυτό. Οι οικογένειες λοιπόν ενώνονταν για να επιβιώσουν. Έτσι έγινε και με τις δικές μας.

Η ιστορία βέβαια ξεκινά όταν πεθαίνει το εγγόνι τους. Στην περιοχή υπάρχει και μια κοπέλα με μαντικές ικανότητες. Βλέπουμε επίσης την έναρξη της Φιλικής Εταιρίας... Τα σενάρια είναι πυκνά. Μπαίνουν και βγαίνουν διάφοροι χαρακτήρες, που έρχονται για 5-6 επεισόδια, μας αναστατώνουν, ενώ ταυτοχρόνως τρέχουν και πολλές άλλες ιστορίες. Εγώ αυτό που δεν ήξερα και το ανακάλυψα τώρα με τη σειρά είναι ότι η Μάνη ήταν ένα ελεύθερο κομμάτι.

Και αυτό είναι το παράδοξο: από μια μη υποδουλωμένη περιοχή ξεκίνησε μια επανάσταση για να απελευθερωθεί όλος ο ελληνικός κόσμος! Γι’ αυτό στην πλατεία της Αρεόπολης βλέπουμε μια πινακίδα που λέει "Νίκη ή Θάνατος”, γιατί εδώ οι άνθρωποι δεν έψαχναν την ελευθερία, αυτή την είχαν, οι υπόλοιποι Έλληνες τη ζητούσαν.

Ποιον ρόλο υποδύεστε;

Στην αρχή ο Λευτέρης με σκεφτόταν για διάφορους ρόλους. Χαίρομαι πολύ όμως που παίζω τον Κανέλο, γιατί είναι ένας τύπος χωμένος παντού. Ξεκινάει ως ο ρεμπεσκές της οικογένειας, αλλά εξελίσσεται πολύ ωραία. Δεν θέλω να παίζω συνέχεια τα καθάρματα! Ο Κανέλος είναι ένας άνθρωπος που έχει ταξιδέψει πολύ στην Ευρώπη Είναι ο μόνος που τον βλέπουμε ξυρισμένο, δεν έχει μούσια! Όλοι οι άλλοι είναι αγριεμένες φάτσες.

Είναι γεροντοπαλίκαρο, ανύπαντρος, γιατί είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα που δεν μπορεί να έχει. Ο έρωτας αυτός τον έχει ρίξει στο ποτό και στα ξενύχτια. Αυτά δήλωσε ο Νίκος Ψαρράς στον Βασίλη Ανδριτσάνο και το περιοδικό Τηλέραμα.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ