2023-07-17 13:40:03
Φωτογραφία για Ανθή Σαλαγκούδη: «Η διοίκηση δεν έδινε βαρύτητα στα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δική τους απόφαση»

Στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και τον ρεπόρτερ Γιώργο Βιολέντη μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αμέσως μετά το τέλος της πρωινής της εκπομπή στο Action24, αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια.

«Ήταν ένας χρόνος πάρα πολύ απαιτητικός, πάρα πολύ δύσκολος με πάρα πολλή επικαιρότητα, είχαμε και δυσάρεστα γεγονότα, διπλές εκλογές. Νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε», δηλώνει η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι, εφόσον τελειώνει η συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν θα συνεχιστεί, είμαι έτοιμη για καινούργιες προκλήσεις», τονίζει η παρουσιάστρια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να περάσει και στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Πώς σχολιάζει τα νούμερα τηλεθέασης; Την επηρεάζουν;

«Όλους τους επαγγελματίες τους επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης. Στο Action24, επειδή είναι ένας νεοσύστατος σταθμός και αυτό μου άρεσε, η διοίκηση δεν έδινε τόση βαρύτητα στα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δική τους απόφαση. Αν με ρωτάς, θα ήθελα να υπάρχουν νούμερα τηλεθέασης, για να ξέρουμε περίπου πού βρισκόμαστε», απαντά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Τέλος, σε ερώτηση για το Survivor All Star στο οποίο έχει συμμετάσχει στο παρελθόν, η Ανθή Σαλαγκούδη παραδέχεται πως της έγινε πρόταση να ξαναπάει φέτος στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο πρόκειται για έναν κύκλο που έχει κλείσει οριστικά για την ίδια.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ