2023-07-17 19:19:43
Φωτογραφία για Νέα τηλεφωνικό κέντρο στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας



Ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο για τις υπηρεσιακές ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, παρέδωσαν επίσημα στην υπηρεσία, σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και η  Βοηθός Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες συντονισμού για την ενίσχυση των σωμάτων ασφαλείας, Αγγελική Χαλιμούδρα.......

Το νέο, σύγχρονο σύστημα,  την αγορά του οποίου χρηματοδότησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αντικατέστησε ένα παλαιό και δυσλειτουργικό τηλεφωνικό κέντρο. Η απόκτησή του προήλθε μετά από συντονισμένες διαδικασίες στις οποίες συνέβαλε η κ. Χαλιμούδρα με αποτέλεσμα να αξιοποιούνται πλέον οι δυνατότητες που παρέχει ο μόνιμος μηχανισμός επιχορήγησης των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστικού Σώματος για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών των υπηρεσιών τους, εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας.

Το τηλεφωνικό κέντρο είναι τεχνολογίας VoIP (IP ΡΒΧ), με 80 τηλεφωνικές συσκευές IP Phones, με την υποστήριξη δύο μεταγωγέων δικτύου (switches) και ενός  συστήματος αδιάλειπτης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (UPS) για την  κάλυψη των αναγκών τηλεφωνίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας και των συστεγαζόμενων Αστυνομικών Υπηρεσιών.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που μία ακόμη προσπάθειά μας είχε θετικό αποτέλεσμα  προς όφελος της  κοινωνίας, με στόχο τη δημόσια ασφάλεια και προστασία. Η «Ενίσχυση του Εθνικού μηχανισμού Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων» για τις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας μέσα από τη ΣΑΕΠ 501 του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ για κάθε Περιφερειακή Ενότητα, μας δίνει τη δυνατότητα να απαντάμε σε ανάγκες που έχουν οι υπηρεσίες είτε αυτές αφορούν εξοπλισμό, είτε υλικά μέσα. Στην προκειμένη περίπτωση, στόχος μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων και κυρίως η άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών στις ανάγκες που ανακύπτουν για προστασία των πολιτών από Ξηρόμερο έως Ναυπακτία» ανέφερε ο Περιφερειάρχης κατά τη συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Απόστολο Καπνιάρη, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον κ. Φαρμάκη για την αγαστή συνεργασία και τη συνδρομή στην αντιμετώπιση των υπηρεσιακών αναγκών.




ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ