2023-07-17 19:48:39
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΑΡΕΤΑ - ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ



 Ευχαριστώ την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΡΕΤΑ - ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ από το Μεσολόγγι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει......

Η αγαπητή μας Κωνσταντίνα, είναι μία ταλαντούχα νέα επιστήμων, διπλωματούχος Μηχανικός Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, με πολλές και σημαντικές γνώσεις.

Είναι σίγουρο πως θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην οργάνωση και διεθνή προβολή του Δήμου μας.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που εδρεύει στη Σύρο και μιλώ 5 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και Κινέζικα. Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τη σχεδίαση διεπαφών - εφαρμογών. 

Η γνωριμία μου με τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, προέκυψε τυχαία λίγα χρόνια πίσω και μου έκανε εντύπωση η καλή του διάθεση να αφιερώσει χρόνο για να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις. 

Στο πρόσωπό του αναγνώρισα έναν άνθρωπο που αγαπά τον τόπο που μεγάλωσε, ενδιαφέρεται για την ανάπτυξή του, για τους συνδημότες του και ανησυχεί για το μέλλον της περιοχής. 

Όταν έμαθα πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, μπορώ να πω ότι δεν ξαφνιάστηκα. 

Είναι πράγματι ένας υπέροχος άνθρωπος με πολλές γνώσεις και εμπειρία, με μια πολυετή καριέρα και προσφορά, ως Γεωπόνος καθηγητής και Δικηγόρος, που όντως με την αποφασιστικότητά του μπορεί να φέρει αποτελέσματα.  

Θέλω να είμαι μέρος του τίμιου αγώνα που κάνει και γι’ αυτό πορεύομαι μαζί του ως υποφήφια Δημοτική Σύμβουλος και να συμβάλλω όσο περισσότερο μπορώ.

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΡΕΤΑ - ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μηχανικός Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων,

MEng Interaction & Service Designer

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ