2023-07-19 08:24:07
Φωτογραφία για Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ όπως τους… περιποιήθηκε η Τεχνητή Νοημοσύνη

 



Ένα απολαυστικό βίντεο κυκλοφορεί στο ίντερνετ, με αφορμή την διήμερη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Βίλνιους της Λιθουανίας, με τον δημιουργό του να παρουσιάζει την πορεία ένταξης των χωρών – μελών της συμμαχίας, χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη για να… περιποιηθεί τους ηγέτες.

Στο βίντεο, που είναι αγνώστου δημιουργού, «παντρεύεται» το χθες με το σήμερα. Σε κάθε εικόνα ηγέτη του ΝΑΤΟ εμφανίζεται και η χρονολογία εισδοχής της χώρας του  στη Συμμαχία. Ξεκινάει με τον σημερινό γενικό γραμματέα, Γενς Στόλτενμπεργκ, και μετά εμφανίζονται μία μία οι χώρες και οι ηγέτες.

Ιδιαίτερα πετυχημένη είναι η απόδοση του Κυριάκου Μητσοτάκη που η AI έχει «ντύσει» αρχαίο Έλληνα πολεμιστή… αλλά μπροστά από τανκ.



Ξεχωρίζουν επίσης ο  Εμανουέλ Μακρόν που εμφανίζεται σαν νέος Ναπολέων Βοναπάρτης, ο Έντι Ράμα με… καλάσνικοφ και ο Ταγίπ Ερντογάν που παραπέμπει σε ολιγάρχη με  ιδιωτικό τζετ πίσω του. Η Μελόνι κρατά ένα οπλοπολυβόλο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Ολαφ Σολτς είναι ντυμένος με στολή παραλλαγής, ο Ρίσι Σούνακ οδηγός… τεθωρακισμένου.

Δείτε το βίντεο



Στο βίντεο που έγινε update, μετά το «ναι» Ερντογάν στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, εμφανίζεται και ο ηγέτης της εν λόγω χώρας, αλλά και ο Ζελένσκι με την Ουκρανία να παρουσιάζεται ότι εν δυνάμει μέλος



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ