2023-07-20 08:40:03
Φωτογραφία για Λιανός: Τόσα χρήματα θα παίρνει ανά επεισόδιο στο επόμενο Survivor

Άρρηκτα συνδεδεμένο είναι πια το Survivor με το όνομα του Γιώργου Λιανού, μιας και τα τελευταία χρόνια αυτός είναι που έχει αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης και ξεκάθαρα μπορούμε να πούμε πως το έχει κάνει με τεράστια επιτυχία.

Έξυπνος, με μπόλικη δόση χιούμορ και αρκετά προσιτός τόσο προς τους παίκτες όσο και προς τους τηλεθεατές. Είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο, λοιπόν, να θεωρείται από τους πιο αγαπημένους συνεργάτες του του Acun Ilicalli εδώ και αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από τη στιγμή που αντικατέστησε τον Σάκη Τανιμανίδη.

Το Survivor all star λοιπόν έριξε αυλαία πριν μερικές μέρες και ήδη οι σκέψεις και οι ετοιμασίες για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης έχουν ξεκινήσει. Στη παρουσίαση παραμένει σταθερά ο Λιανός, ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και χρόνια στην αμοιβή του και τον τρόπο που θα πληρώνεται.

Τόσα χρήματα θα παίρνει ανά επεισόδιο στο επόμενο Survivor ο Γιώργος Λιανός

Αυτό λοιπόν γίνεται ανά επεισόδιο, με τον παρουσιαστή να παίρνει 1.000 κάθε φορά. Φέτος, το Survivor είχε διάρκεια 6 μήνες και τα επεισόδια που προβλήθηκαν ήταν 117, συν οι δύο βραδιές του ημιτελικού και του τελικού.

Άρα, σε αυτά τα 119 συνολικά επεισόδια έλαβε 119.000€. Λογικά λοιπόν και του χρόνου στον νέο κύκλο του Survivor, ο παρουσιαστής θα λάβει πάνω κάτω την ίδια αμοιβή.

Μπορεί, ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός να λαμβάνει πολλά χρήματα ανά επεισόδιο του Survivor, ωστόσο ο νικητής παίρνει παραπάνω από τα διπλά, μιας και για παράδειγμα φέτος ο Σάκης Κατσούλης συγκέντρωσε συνολικά 250.000 ευρώ!

Πηγή: youfly.com 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ