2023-07-21 17:40:04
Φωτογραφία για Τόλης Παπαδημητρίου για Νίκο Μουτσινά: «Πολύ έξυπνο που σταματάει την τηλεόραση, μπορεί να μη βγάλει όλη τη σεζόν»

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής ο Τόλης Παπαδημητρίου. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μακρόχρονη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και την απόφαση του παρουσιαστή να σταματήσει προσωρινά την τηλεόραση.

«Με τον Νίκο συνεργαζόμαστε 4 χρόνια, του έγραφα τα κείμενα για τα stand-up. Το καθημερινό ήταν πολύ κουραστικό όμως είχε βρεθεί μία χημεία. Η απουσία του από την τηλεόραση θα είναι αισθητή, γιατί μόνο ο Νίκος το κάνει αυτό», δηλώνει ο Τόλης Παπαδημητρίου.

«Είναι πάρα πολύ έξυπνο που σταματάει, γιατί και ο ίδιος είχε κουραστεί, μπορεί και ο κόσμος να είχε κουραστεί. Δεν ήταν ένα απλό μαγκαζίνο, ήταν ένα καθημερινό πάρτι, σαν παράσταση», τονίζει ο ηθοποιός για τον πρώην συνεργάτη του.

«Ο τρόπος που δουλεύει όλη η ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι παρανοϊκός και η επικαιρότητα δεν βοηθούσε καθόλου τον τελευταίο χρόνο στο να κάνεις χαβαλέ», επισημαίνει ο Τόλης Παπαδημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν επιλογή του ίδιου του Νίκου Μουτσινά να ξεκουραστεί και να βρει κάτι καινούργιο.

«Πιστεύω ότι μπορεί και να δυσκολευτεί λίγο μακριά από την τηλεόραση αλλά νομίζω ότι θα αντέξει. Ότι θα επιστρέψει, θα επιστρέψει. Μπορεί να μη βγάλει και όλη τη σεζόν, δηλαδή εκεί στον Νοέμβριο-Δεκέμβριο να ξαναβγεί. Είναι σε περίοδο αλλαγών ο Νίκος, αν χρειαστεί να κάτσει, θα κάτσει», καταλήγει ο Τόλης Παπαδημητρίου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ