2023-07-21 17:53:13
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους  δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ» για την εμπιστοσύνη και την απόφαση να είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές:

 



Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους  δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ» για την εμπιστοσύνη και την απόφαση να είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές:.....

 «Δίνουμε  τα χέρια ξανά και συνεχίζουμε μαζί. Αισθάνομαι τιμή γιατί άνθρωποι με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί, δουλέψαμε μαζί, με κάποιους συναντηθήκαμε στη διαδρομή με κοινό όραμα, συνεχίζουμε μαζί. Με εντιμότητα, σοβαρότητα και απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε για ένα Αγρίνιο υπερήφανο, νοικοκυρεμένο και δημιουργικό. Την πόλη που αγαπάμε, την πόλη που θέλουμε να ζούμε. Έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τον Σπύρο Αδάμη, Χρήστο Ζαρκαβέλη, Κωνσταντίνο Ζώη, Κώστα Καλαντζή, Παναγιώτη Μαρνέζο, Μαρία Παπαγεωργίου, Μίμη Σκορδόπουλο,  Ιωάννη Φαρμάκη, Βασίλη Φωτάκη, Γιάννη Βασιλείου, Θύμιο Γρίβα, Παναγιώτη Γιαννιώτη, Βασίλη Καρακώστα, Κώστα Κατσαρή, Κώστα Κιτσοπάνο, Σωτήρη Κολοβό, Χριστόφορο Παπαδημητρίου, Κώστα Σοφρώνη.

Πάμε δυνατά!»   

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ