2023-07-25 09:42:07
Φωτογραφία για Νέες συζητήσεις για Mega… συνεργασία στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+



Η μάχη μεταξύ Mega – ANT1 και Nova έχει ρίζες στο παρελθόν, ίσως όμως μας προδιαθέτει για μια εικόνα που θα δούμε στο μέλλον, με τη διαμόρφωση δύο ισχυρών πόλων στο τηλεοπτικό πεδίο.

Από τη μια η συνεργασία Nova – Alpha – Star – Green Pixel, που αγγίζει και τμήμα του Open, μέσω της Barkingwell Media, και από την άλλη το νέο δίπολο Mega – ΑΝΤ1, που ήδη αναπτύσσει την κοινή εταιρεία παραγωγής Oscar Productions και έχει ισχυρή μετοχική παρουσία στην Digea. Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας και στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+, για το οποίο υπάρχουν πολλές συζητήσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο καναλιών εδώ και καιρό, όπως έχει αποκαλύψει η στήλη. Το πρώτο βήμα έγινε με τη συγκρότηση της Oscar Productions (Mega 50% – ΑΝΤ1 50%), στα πρότυπα της Green Pixel Productions (Alpha 50% – Star 50%).


Με τις ταινιοθήκες του Mega και του ΑΝΤ1, η streaming υπηρεσία, που σήμερα ονομάζεται ΑΝΤ1+, θα μετεξελιχθεί σε μια πλατφόρμα με ελληνικές σειρές και αθλητικό περιεχόμενο, έχοντας ως στόχο ενδεχομένως και τα δικαιώματα του Champions League. Οι νέες σειρές των Mega και ΑΝΤ1 θα κάνουν πρεμιέρα πρώτα στην πλατφόρμα, η οποία θα αλλάξει όνομα, μαζί με τις δημοφιλείς παραγωγές των δύο καναλιών. Βέβαια, μέχρι να γίνουν όλες αυτές οι κινήσεις θα απαιτηθεί χρόνος, ενώ πρέπει να αναμένονται οι κινήσεις της Nova και της Cosmote TV μπροστά ένα τέτοιο μεγάλο εγχείρημα.

πηγή:typologies.gr

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ