2023-07-26 12:50:36
Φωτογραφία για Νίκος Καραπάνος: «Ενώ άλλοι ψάχνονται, εμείς δομούμε την προγραμματική μας πρόταση» - Στους 130 οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Ξανά Μπροστά!»



Στην τελική φάση της συγκρότησης του βρίσκεται ο συνδυασμός «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Ξανά Μπροστά!» αφού έχει ξεπεραστεί κατά πολύ το ελάχιστο όριο υποψηφίων που απαιτεί η νομοθεσία αλλά και η απαιτούμενη ποσόστωση γυναικών......



Με αφορμή, το γεγονός ότι οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι έχουν ξεπεράσει τους 130, ο επικεφαλής του συνδυασμού, Νίκος Καραπάνος σε δήλωσή του σημειώνει:

«Ευχαριστώντας καταρχάς τους 130 και πλέον συνοδοιπόρους μου, στο δρόμο για τη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, είμαι πεπεισμένος ότι η παράταξη αυτή θα οδηγήσει όλο το δήμο Μεσολογγίου, ΜΠΡΟΣΤΑ!

Όπως είναι γνωστό, στον συνδυασμό μας μετέχουν νέοι άνθρωποι με σημαντικό επιστημονικό και κοινωνικό υπόβαθρο, που έχουν τη γνώση, την όρεξη και το μεράκι να παράξουν ωφέλιμο έργο για όλο το δήμο.

Την στιγμή που άλλοι «ψάχνουν» …για υποψηφίους ή άλλοι …«ψάχνονται»… τα στελέχη του συνδυασμού μας, επεξεργάζονται και μορφοποιούν, την ολοκληρωμένη και ρεαλιστική προγραμματική μας πρόταση που θα παρουσιαστεί στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Μια προγραμματική πρόταση που δομείται στις ανάγκες της κοινωνίας όλου του δήμου με ιεράρχηση ζητημάτων.»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ