2023-07-31 12:02:58
Φωτογραφία για Θέλεις να κερδίζεις padu; Stay OPEN!



Το padu App δεν σταματά να «μεγαλώνει» και να κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερο το κοινό, αφού κάθε σκανάρισμα αποκτά αξία!

Με περισσότερους από 80.000 ενεργούς χρήστες, το δημοφιλές app καινοτομεί για ακόμα μια φορά και ενώνει τις δυνάμεις του με την υβριδική τηλεόραση του OPEN σε μια πρωτοποριακή συνεργασία που υπόσχεται να δώσει στον τηλεθεατή μια νέα διαδραστική εμπειρία, από την οποία θα βγει κυριολεκτικά «κερδισμένος»!

Οι τηλεθεατές, μέσα από τα τυχερά QR Codes του padu Αpp, τα οποία θα εμφανίζονται στην οθόνη τους κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων του OPEN, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σε κάθε σκανάρισμα, επώνυμες δωροεπιταγές ή 200 πόντους αξίας 6 ευρώ!

Η ομάδα του padu δουλεύει καθημερινά για να εξασφαλίσει τις καλύτερες δωροεπιταγές της αγοράς. Με περισσότερα από 50 επώνυμα και αγαπημένα Brands στο δυναμικό του, πλέον όλα τα μέλη του padu έχουν πρόσβαση στα καλύτερα προϊόντα με τις πιο συμφέρουσες τιμές.

Επιπλέον, με την υπηρεσία Cashback, οι πόντοι που συλλέγει ο χρήστης μετατρέπονται σε χρήματα τα οποία μπορεί να αξιοποιήσει αγοράζοντας κουπόνια από καταστήματα όπως βενζινάδικα, σούπερ μαρκετ κ.α.

Σε αυτή την προσπάθεια για επιβράβευση, η υβριδική τηλεόραση του OPEN δίνει την μοναδική ευκαιρία στον τηλεθεατή να κερδίζει, από την άνεση του καναπέ του, κάθε φορά που σκανάρει!

Η διαδραστικότητα, είναι το μέλλον της τηλεόρασης και ο συνδυασμός της με την υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία του «Ανοιχτού Καναλιού», βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία τηλεθέασης. Το κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι που φημίζεται για το δυναμικό του περιεχόμενο, με δέσμευση στην καινοτομία συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια δίνοντας στον θεατή ένα πρόσθετο κίνητρο να παρακολουθήσει τις αγαπημένες του εκπομπές σε πραγματικό χρόνο, κάνοντας κάθε επεισόδιο μια αξέχαστη εμπειρία επιβράβευσης!

Αν λοιπόν θέλεις να κερδίζεις πάντα και… padu, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στον αέρα του Open και μόλις δεις το τυχερό QR να το σκανάρεις με την κάμερα του κινητού σου και να δεις αμέσως τι κέρδισες!





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ