2023-08-01 15:00:03
Φωτογραφία για Η Γη της Ελιάς (spoiler): Μεγάλο το χτύπημα για τους Βρεττάκους

 



Νέο spoiler για τη σειρά “Η Γη της Ελιάς“, καθώς όπως φαίνεται η ομηρία των Βρεττάκων στο σπίτι του Ισίδωρου, μετά την αποτυχία των ληστών να χτυπήσουν τη χρηματαποστολή, αφήνει βαθιά σημάδια στην οικογένεια, καθώς ο πατριάρχης της βγαίνει λαβωμένος από αυτή την περιπέτεια.

Και ναι μεν οι γιατροί καταφέρνουν να σώσουν τη ζωή του, όμως αναγκάζεται να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι και τίποτα δεν δείχνει ότι θα καταφέρει να σηκωθεί σύντομα από αυτό, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε σε δημοσίευμα του περιοδικού «Τηλεθεατής» και ρεπορτάζ της Χρύσας Παχούμη.

Οι Βρεττάκοι θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές και θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλα προβλήματα, που θα διαταράξουν την οικογενειακή γαλήνη τους. Σαν να μην έφτανε η τραγωδία από την οδυνηρή περιπέτεια της απρόσμενης ομηρίας τους, ο Μάνος και η Μαρίνα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δική τους τραγωδία, καθώς χάνουν το μωρό τους.


Το πλήγμα είναι πολύ βαρύ για τη Μαρίνα, που αδυνατεί να συνέλθει, ενώ ο Μάνος καλείται να σηκώσει στους ώμους του ένα δυσθεώρητο βάρος και να στηρίξει τόσο τον πατέρα του, όσο και τη γυναίκα του. Η Ιουλία ψάχνει απεγνωσμένα το χαμένο μωρό της, ενώ κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει τον αδελφό της, έχοντας κρατήσει τον Στάθη μακριά από τη ζωή της.

Στο πλευρό του Ισίδωρου θα βρεθεί και η γραμματέας του, Αμαλία, προσφέροντάς του στοργή και αφοσίωση που είχε χρόνια να πάρει.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ