2023-08-01 14:00:06
Φωτογραφία για Αλεξάνδρα Καϋμένου: Αποχωρεί από τον ALPHA

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο με τον ALPHA βρίσκεται η Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διακοπές. Η έγκριτη δημοσιογράφος, που έκανε κάποια απογευματινά δελτία στη νοηματική και είχε απορροφηθεί στην ουσία από το πολιτικό / ενημερωτικό ρεπορτάζ, εξέφρασε η ίδια ,όπως μαθαίνω, στη διεύθυνση την επιθυμία της να αποχωρήσει από το κανάλι αμέσως μετά τις εκλογές, τον Ιούλιο που μόλις μας πέρασε.

Kαι ενώ η διοίκηση του ALPHA πράγματι στην αρχή το είχε αποδεχτεί και περίμεναν οι δυο πλευρές να βρεθεί η ημερομηνία, το κανάλι της γνωστοποίησε ότι είναι έτοιμο να κάνει χρήση του… option που λέμε, και να ενεργοποιήσει τον έναν ακόμη χρόνο που προβλέπεται από το +1, κάτι που μπορεί να γίνει χωρίς να χρειάζεται η δική της συναίνεση, ενώ σε περίπτωση που η ίδια επιμείνει, θα πρέπει να πληρωθεί η προβλεπόμενη ρήτρα.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις, ώστε η συνεργασία με την Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία ήρθε στον ALPHA πριν από έναν χρόνο για να κάνει την καλοκαιρινή εκπομπή, την οποία και έκανε με επιτυχία, και μια σειρά από άλλα πράγματα που τελικά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ από την πλευρά της διοίκησης, να λήξει ανώδυνα και χωρίς να πλήττεται καμία από τις δυο πλευρές.

Μάλιστα, σαν… συμβιβαστική λύση… της προτάθηκε από το κανάλι να αποχωρήσει όχι τον επόμενο Σεπτέμβριο, του 2024, που λήγει και το option του συμβολαίου της που θέλουν να ενεργοποιήσουν, αλλά στο τέλος του χρόνου δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου, κάτι ωστόσο που την δεσμεύει και την περιορίζει επαγγελματικά, όπως μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί.

youfly.com 









Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ