2023-08-01 16:26:31
Φωτογραφία για Νίκος Καραπάνος: «Μακρύς ο κατάλογος της ανεπάρκειας  και αναποτελεσματικότητας του απερχόμενου δημάρχου  Μεσολογγίου»



Ο Νίκος Καραπάνος, επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Ξανά Μπροστά!» με την ακόλουθη δήλωση αναφέρεται στο έργο της κατασκευής παιδικών χαρών, στις κοινότητες του δήμου Μεσολογγίου:....

«Μόνο θυμηδία προκαλεί η επικοινωνιακή προσπάθεια του απερχόμενου δημάρχου κ. Λύρου να παρουσιάσει ως «μέγα» του, επίτευγμα, την κατασκευή παιδικών χαρών.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του, πριν τέσσερα χρόνια μεταξύ άλλων έτοιμων προς υλοποίηση έργων, παρέλαβε και αυτό της δημιουργίας παιδικών χαρών στις κοινότητες του δήμου.

Θυμίζω ότι είχε γίνει η ανάδειξη και εγκατάσταση του εργολάβου για την κατασκευή του έργου και οι πόροι ήταν απόλυτα διασφαλισμένοι.

Τέσσερα χρόνια μετά, τα παιδιά στις κοινότητες του δήμου περιμένουν να δουν και να χαρούν, τα σύγχρονα όργανα…

Τέσσερα χρόνια παλινωδιών, χωρίς λόγο και αιτία, από τον κύριο Λύρο στέρησαν την χαρά του ασφαλούς παιγνιδιού και της ξεγνοιασιάς στα παιδιά μας…

Αυτό ήταν το «ευχαριστώ» και η «συμπαράσταση» του κυρίου Λύρου στις οικογένειες που με δυσκολία κρατούν ζωντανές, τις κοινότητες του δήμου Μεσολογγίου.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα γήπεδα σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Οινιάδες…

Δυστυχώς, ο κατάλογος της ανεπάρκειας και της αναποτελεσματικότητας του απερχόμενου δημάρχου Μεσολογγίου είναι μακρύς…»

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ