2023-08-11 20:16:05
Φωτογραφία για Αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη για αεροπορική σύνδεση της Κίνας με τη Δυτική ΕλλάδαΤην αεροπορική σύνδεση της Δυτικής Ελλάδος με την Κίνα και συγκεκριμένα με την επαρχία Fujian επιδιώκει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης.  Στην κατεύθυνση αυτή ο κ. Ζαΐμης, μέσω δύο επιστολών, προς τον πρόεδρο της Aegean Ευτύχη Βασιλάκη και προς τον πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα Xiao Junzheng ζητά τη δημιουργία νέας αεροπορικής γραμμής (Aegean ή Air China), η οποία όπως τονίζει θα συμβάλλει στη σύσφιξη των σχέσεων των πολιτών και επιχειρήσεων.....

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα εργαστεί επιστάμενα ούτως ώστε να στηρίξει όπως μπορεί τόσο τις αντίστοιχες υποδομές όσο και το πτητικό έργο τις δύο Περιφέρειες για μια ουσιαστική συνεργασία», τόνισε ο κ. Ζαΐμης. Ο Αντιπεριφερειάρχης έχει προτείνει για την εν λόγω γραμμή   τα αεροδρόμια της ΠΔΕ Ακτίου και Αράξου.

Όπως είναι γνωστό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η επαρχία Fujian έχουν υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας,  ανοίγοντας ένα σπουδαίο δίαυλο επικοινωνίας με σκοπό να γίνουν σημαντικά αναπτυξιακά έργα. 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ