2023-08-14 09:35:02
Φωτογραφία για Προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον ανταγωνισμό ο ΣΚΑΪ με την πρεμιέρα του Prime time  του



Βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου και σιγά σιγά τα πρώτα τρέιλερ ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνιση τους , ανακοινώνοντας έτσι και την πρεμιέρα τους.



Σύμφωνα  με την «Real News», το κανάλι του Φαλήρου θα επιχειρήσει να… αιφνιδιάσει τους υπόλοιπους ιδιωτικούς σταθμούς, καθώς αναμένεται να «λανσάρει» το νέο του πρόγραμμα στις 17 Σεπτεμβρίου. Δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα από τα υπόλοιπα κανάλια (πρόκειται να κάνουν… σέντρα στις 25/9), θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να προλάβει τις πρεμιέρες τους και να «κρατήσει» στη συχνότητά του όσο περισσότερο τηλεοπτικό κοινό γίνεται, αφότου αυτές γίνουν.

Για να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή θα ρίξουν το δυνατό «χαρτί» που είναι το σήριαλ «Οι Πανθέοι», το οποίο την πρώτη εβδομάδα θα προβλήθεί χωρίς ανταγωνισμό.

Με αυτό τον τρόπο ο ΣΚΑΪ θέλει να αποφύγει το περσινό… κάζο που υπέστη με τον «Γλυκάνισο», του οποίου το πρώτο επεισόδιο καταποντίστηκε, καθώς η πρεμιέρα του συνέπεσε με αυτές των «Η γη της ελιάς» του Mega Channel και του «Σασμός» του ALPHA.

Να σημειώσουμε τέλος οτι οι «Πανθέοι» θα προβάλλονται τέσσερις φορές την εβδομάδα.



Πάντως αν τελικά συμβεί αυτό και δεν ακολουθήσει την κοινή ημερομηνία πρεμιέρας...κι άλλοι σταθμοί είναι έτοιμη να χτυπήσουν με τα βαριά τους όπλα. Άλλωστε σχεδόν όλοι περίμεναν ότι θα συμβεί αυτό...



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ