2023-08-14 08:40:03
Φωτογραφία για Ο Κοκλώνης ζητά τη βοήθεια άλλων παραγωγών για να βγάλει πρόγραμμα στο Open
Το κανάλι Open του Ιβάν Σαββίδη κάνει μεγάλες περικοπές σε διάφορα τμήματα (όπως το αθλητικό), έχοντας σκοπό τη νέα τηλεοπτική σεζόν να ρίξει το βάρος στην ψυχαγωγία, την οποία έχει αναλάβει προσωπικά ο «ειδικός» Νίκος Κοκλώνης.

Οπως αναφέρει η Real News ο γνωστός παραγωγός αναζητά και άλλους παραγωγούς ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος στο κανάλι με την εταιρεία του Barking Well Media.

Έτσι βρίσκεται σε τελικές επαφές με συγχρηματοδότες για το νέο εγχείρημα, έχοντας αναλάβει εξ ολοκλήρου το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open. Συγκεκριμένα ο Νίκος Κοκλώνης τους έχει ζητήσει να «επινοικιάσουν» χρόνο στον «αέρα» του καναλιού του Σαββίδη. Ουσιαστικά οι παραγωγοί αυτοί θα αναλάβουν συγκεκριμένες ζώνες του Open, χρηματοδοτώντας τις εκπομπές και τα πράγραμμα που θα προβάλλονται τις ώρες αυτές.

Οι κινήσεις αυτές μαρτυρούν βεβαίως τη «σφιχτή» οικονομική πολιτική που θα έχει πλέον το κανάλι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς η «κάνουλα χρημάτων» από πλευράς Ιβάν Σαββίδη έχει κλείσει για τα καλά.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ