2023-08-20 11:08:24
Φωτογραφία για Κατερίνα Διδασκάλου: «Μου στέλνουν ως σήμερα μηνύματα για την Μυρσίνη»



Η Κατερίνα Διδασκάλου παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα μίλησε για το πόσο την έχει χαρακτηρίσει ο ρόλος της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες και τους διαφορετικούς ρόλους που θέλει να ενσαρκώνει στην τηλεόραση.

Από την Ηγουμένη Φιλαρέτη, στη Δόμνα Σαγιά. Στη νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 υποδύεστε μία πολύ διαφορετική ηρωίδα.

Πρόκειται όντως για μία πολύ διαφορετική ηρωίδα, και αυτό είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση για εμένα. Η αλήθεια είναι ότι επιθυμώ κάθε νέος χαρακτήρας που υποδύομαι να μην έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες ηρωίδες, ιδίως με τη Μυρσίνη, που έχει σημαδέψει το κοινό επί μία τριετία. Θα το πιστέψετε; Ως σήμερα ακόμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου στέλνουν μηνύματα για τη Μυρσίνη. Η Δόμνα είναι μια νησιώτισσα, η οποία έχει μεγαλώσει τα παιδιά της μόνη της, έχοντας ουσιαστικά έναν άντρα απάντα. Εκείνος, ως καπετάνιος, ήταν αναγκασμένος να λείπει συνέχεια

. Όταν επιστρέφει πια στο νησί, ζουν απλά ως συγκάτοικοι και προσπαθούν να ξαναβρούν τα κοινά τους σημεία. Ουσιαστικά, τα περισσότερα χρόνια της ενήλικης ζωής της ήταν μόνη της, παρότι τυπικά βρίσκονταν μέσα σε ένα γάμο. Είναι μία γυναίκα που έχει μάθει να περνούν όλα από τα χέρια της και δεν είναι μορφωμένη. Αυτό, από μόνο του, τη διαφοροποιεί από τις προηγούμενες ηρωίδες που έχω υποδυθεί. Ούτως ή άλλως, ταξιδεύουμε στην Ελλάδα του 1972 μέσα στη Χούντα, όπου το πολιτικό περιβάλλον ήταν εντελώς διαφορετικό. Η Δόμνα είναι καπετάνισσα στη ζωή και στο σπίτι της.

Αυτό σημαίνει ότι έχει προσωπικότητα και θάρρος για να καταφέρει ουσιαστικά να επαναπροσδιορίσει τη σχέση με το σύζυγό της, όταν επιστρέφει στο σπίτι μετά από πολυετή απουσία. .

Εξαιτίας αυτής της απουσίας, η Δόμνα ουσιαστικά αναγκάζεται να δημιουργήσει εκείνη τις σταθερές στο σπίτι. Όταν πια τη βλέπουμε με τον άντρα της, ο οποίος έχει μόλις συνταξιοδοτηθεί, εκείνη έχει ήδη οριοθετήσει τις αρχές στο σπίτι της και εκείνος αναγκάζεται να ακολουθήσει την πλεύση και τους κανόνες που η ίδια έχει ορίσει.

Θα παρέμβει στις ζωές των παιδιών και των υπολοίπων ηρώων;

Παρεμβαίνει συνεχώς στις ζωές των παιδιών της για να τα βοηθήσει.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ